Frisørlærlinger er skikkelig NO NO!!!!! ;))))

famstrike a pose

Satt og kikket på gamle bilder da jeg fant ett eldgammelt bilde fra Florø, sommeren 1995. Hele familien type "strike a pose" hahahahaha ;)))

Jeg hadde forøvrig tidenes verste hårkrise på gang da. Som den naive DOTTEN jeg noengang kan være fant jeg ut at jeg skulle la frisørlærlinger gå amok i håret mitt for å spare noen usle kroner... Jeg entret salongen med laaangt hvitt hår ned til rumpa.... og kom ut igjen med skamklippt rødt, rosa og lilla hår *SKRATTLER* :))))

Mamma begynte seriøst å gråte når jeg kom hjem, og bedre ble det IKKE da vi var i London og jeg kjøpte en sort skinnjakke med frynser og skriften "Små djevel" bak, på et marked for liksom å matche den nye sveisen min... *ler så jeg gråter* Gode GUD alt den stakkers moren min har måtte gjennomgå oppover årene!!!! ;P

Stefaren min er dramalærer på Kr.lyst ungdomsskole, og det ble t.o.m laget egne sketsjer på revyoppsetningene der hvor en ung jente ble skamklippt og gikk med hettegenser, sjal og capser i x antall måneder etter frisørlærling opplevelsen min. Hahaha ;))

Den gang fantes det ikke hairextensions, så jeg våknet hver morgen av at jeg hadde drømt jeg hadde langt hår igjen, men så var det bare en drøm - buuuuuhuuu :(

Så moralen mine kjære lesere er:

ALDRI la frisørlærlinger gå amok i håret ditt, gå heller fattig som en lus med en snaisen sveis!!!! Jupp!! Hahaha ;)))

**** Peace out ****

sola0031223221741
Hvis du som klippet meg leser dette: I'll find you godammitt!!!! ;))))

26 kommentarer

charlotte

10.05.2009 kl.22:32

Jeg ler meg ihjel!! :D

Linn Elisabeth

10.05.2009 kl.22:34

Hahaha ja jeg så skikkelig "Punky" ut *iiiiiik* ;))

Johanne Grov

10.05.2009 kl.22:44

Du skal heller ikke la broren din klippe panneluggen din!

Linn Elisabeth

10.05.2009 kl.22:46

Hahahahaha ;))) Been there, done that ;p

A N E T T E ;D

10.05.2009 kl.22:49

hehe.. er faktisk mange bra frisørlærlinger å da :))så må ikke ta alle under en kam :P

Linn Elisabeth

10.05.2009 kl.22:55

Hehe ;) Jada, klart det - men jeg gambler ikke på at det er de jeg treffer, fagbrev er aldri å forakte hahaha ;)))

Maiken

10.05.2009 kl.23:06

hhahaaa! :D stakkar lille lærling som går rundt og er redd for at du skal finne henne nå. forhåpentligvis så er hun ikke lærling lengre da... hvem vet? :P

Camilla L

10.05.2009 kl.23:27

ehm.. jeg er frisørlærling, og det som skjedde med ditt hår er IKKE en vanlig ting som skjer i salongen. Alle lærlinger får hjelp av ferdig utdannete frisører med mange års erfaring. Blir litt feil å si at man ikke skal gå til lærlinger, pga en hendelse som skjedde med deg ;) Hvordan blir man frisør uten kundeR?

Yong

10.05.2009 kl.23:40

hehe :-) Jeg har også litt utsatt for etpar lærlinger av samme grunn - penger. Kom ikke ut igjen med mange farger i håret, men skamklipt er ikke en løgn å si at jeg ble, both times, yepp!

Trine Grung

11.05.2009 kl.08:29

Jeg har alltid valgt frisørene mine med omhu! Prøv Cathrine Haraldsen på Modern Design på Kvadrat...hun er best i Stavanger! Helt sikkert.....jeg fløy hjem for å klippe meg hos henne før. Sjekk henne ut du...

lene

11.05.2009 kl.08:45

einig med deg!! eg lar ikkje ken som helst klippe meg heller.. lot ein lærling klippe håret mitt eingang,og eg sa eg ville ha det kort,men ikkje guttekort.. endte opp med hårlengd til øyrene,og eg såg ikkje ut.. det var forresten nåken daga før eg traff samboeren min for første gang,og han he sagt fleire ganger "då eg møtte deg såg du f... ikkje ut"... så so enkelt er det med den saken... ;-p

Camillaa

11.05.2009 kl.08:59

Uff, haha :)

Jannike

11.05.2009 kl.09:38

Jeg syns det blir litt feil i det du sier. Jeg hadde selv hvitt hår, og lot ei i frisørklassen farge håret mitt. Det ble først lys blå, men det er ikke hennes feil! Det er jo håret. Et hvitt hår er jo helt uten pigmenter, derfor vanskelig å få ordentlig farge på.Og hvis folk ikke slipper lærlinger til i håret sitt, får ikke lærlingene øvd seg. Hvordan skal da en lærling bli en bra frisør? Kanskje det ender i at vi ikke har flere frisører;) Og det vil vi vel ikke?

Tanny

11.05.2009 kl.09:39

Haha, bra det er bedre nå da :D

Sarah

11.05.2009 kl.09:42

Haha ;-) Den skinnjakken skulle jeg sett! Haha ;-)

Kristine Aga

11.05.2009 kl.09:47

Haha, jeg lo.Jeg lot en polsk mann klippe håret mitt engang, tror ikke han kunne en halv brunostskive med norsk engang.
Hehehe, huff da! Minner litt om da jeg skulle gå til frisøren og sa hu skulle STUSSE TUPPENE LITT, så endte det med at hu klippa fra halveryggen til SKULDRENE.. Jeg spurte hvorfor hu gjorde det, når jeg sa hu bare skulle stusse tuppene, da sa hu at joda jeg trengte en klipp.. Det var rett før jeg slo til henne, der kan du si. hehehe..

Mari

11.05.2009 kl.09:49

Hahaha så sinnsykt bra :P Stakkars moren din! Jeg har klipt meg et par ganger hos lærlinger, men da er det sånn: Du klipper KUN slik jeg sier, og nåde deg om du klipper meg annerledes. Ja, jeg har sagt det til en stakkars lærling.

Wanja Victoria

11.05.2009 kl.09:50

Hahaha! Huffameg. Enda godt man eier evne til å lære av den slags :)

Linn Elisabeth

11.05.2009 kl.10:03

Hehehehe ;)) Mamma har nok fått noen grå hår pga meg ja ;PMorsomt å høre om andre's traumatiske håropplevelser *leeer* ;DTil dere som skriver at frisørlærlinger må få øve seg osv.:Ta det for det det er da, innlegget mitt lyser jo av ironi og humor -hadde jeg skrevet et dønn alvorlig innlegg om frisørlærlinger så ok -men ord som går igjen i innlegget mitt er hahahaha og hehehehe.Hadde jeg feks.lest om ei som hadde et traumatisk møte med en småloco trenings instruktør og skrev: "Moralen blir å gå tur i skogen fra nå av!" så hadde jeg jo ikke følt det på kroppen i to sekund engang. Og iallefall ikke begynt å skrive at "alle instruktører er ikke like" og så videre. Selfølgelig kan man ikke skjære alle under en kam!Selfølgelig trenger lærlingene å øve seg osv.osv. Ironi baby, man kan ikke lese bloggen min uten store mengder av det ;DFred ut ;P

Camilla L

11.05.2009 kl.10:34

sv: Selvfølgelig skjønner jeg at det er ironi i det du skriver, leser bloggen din hver dag;) Men det er ganske så slit å være lærling fra før av, når de aller fleste kunder er negative til det, men alikevel setter seg i stolen, og det eneste som renner ut av kjeften er dritt :P Men for all del, gå til ferdig utdannete frisører, det er jo det tryggeste;) (Hvertfall noen ganger, har opplevd kjipe episoder der også )Ha en fin dag!

Linn Elisabeth

11.05.2009 kl.10:59

Hei Camilla :)Jeg har maaange traumatiske opplevelser med frisører og, selfølgelig også positive opplevelser med frisørlærlinger - mente ikke å svartmale for dere frisørlærlinger, var bare en morsom historie som sagt :)Trist at du opplever pes som lærling, men hva med å utnytte det til det fulle dersom noen slenger med kjeften? Hehehe ;)) "Uff...nå klippet jeg visst litt feil... du ville ha lobolugg ikke sant??!"*Leeer*Sikker på at du er en flink og dyktig frisørlærling, lykke til videre! :)

Cecilie

11.05.2009 kl.21:34

Jeg har alltid vært skeptisk til det samme, jeg er livredd for håret mitt. Men, det finnes unntak. www.dadahair.no i Bergen (tidligere Kick) har verdens flinkeste lærlinger:-) Der vet du at du er i trygge hender/sakser;)

Tonje

13.05.2009 kl.18:28

Haha, for et herlig bilde av dere! :)

Linn Elisabeth

13.05.2009 kl.19:46

Ikke sant? Hahahaha ;)))

Thelma

27.01.2013 kl.00:30

Kan være enig i at noen lærlinger ikke er så flinke.. men ikke ta alle under en kam! og hvis det blir dårlig så har du reklamasjon og kan få pengene tilbake og dra så til en frisør som kan faget.. jeg har opplev helt ferdig utdannete frisører som heller ikke kan klippe.. så har ikke noe med lærlinger å gjøre har noe med valg av yrke!

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits