Fairplay! ;)

Aloha! ;)

GJETT om vi har fått gjort masse idag, helt herlig hvor mye man rekker når det er helg. Trent, besøkt mormor, handlet, gjort rent, montert møbler +++ Skulle vært helg hver dag hehe ;P 

Idag har Sondre fått nytt fotballmål, fotballsko, leggbeskyttere, svettebånd og drikkeflaske. Nå er det fotball for alle penga ute i hagen, den lille nabovennen som skal begynne i samme klasse er med, koselig! :)

Men du, siden vi først snakker om aksjer ;))) Jeg har fra første sekund jeg så gangen her sett for meg at jeg skulle ha en hvit benk med noen puter stående rett innfor inngangsdørene. Jeg har lett og lett og lett igjen, men alle benkene jeg fant var av hagetypen... Men, NÅ har jeg funnet både benk og puter!!! :D *Glede*

Ble det ikke søtt vel?

benk

Jeg er iallefall strålende fornøyd, det var akkuratt slik jeg så det for meg i hodet! (,") Rart det der når man har sett for seg noe! 

Nå skal jeg sette igang med middagsønske til Sondre, nemlig taco's. Til dessert skal vi ha jordbær og is, nam naaaam - jeg elsker sommeren, jeg elsker helg og jeg elsker å koooose meg med guttene mine ♥

Hva skal du ikveld da?

Stor klem til DEG!

bader1
Sondre koser seg i Yakuzi'en, gjett om vi nyter livet i det nye huset!!! Føles som en drøm (,"(",)

♥ Let there be love!!!! ♥

11 kommentarer

Thea aa f

13.06.2009 kl.18:46

høres bra ut :- )vi skal også ha taco ;- D så blir det vel slakking foran TV'n og datan ;p

Thessa

13.06.2009 kl.18:47

Kos dere, ser deilig ut med boblebad:)

Camilla

13.06.2009 kl.18:47

deilig med boblebad ! :D

Team Victory's Billy

13.06.2009 kl.18:59

Veldig søt benk, den hadde jeg definitivt ligget i!

keno

13.06.2009 kl.19:22

haha hun er ikke bare pappas lille jente tydeligvis, men alles lille jente. og ja, det er ei jente :)vet hun har flere kjærester. kommer nok tilbake etterhvert :)ha en fin lørdag linn :)

Linn Elisabeth

13.06.2009 kl.19:25

Hahaha ;) Rene tøsen ;)) Jaja, nydelig er hun iallefall :)) Ha en fin lørdag du og Kenan!

Anne-Grethe

13.06.2009 kl.19:36

Hei Linn Elisabeth, jeg har fulgt bloggen din for jeg er ei ivrig blogger også og har en sjøl:) Synes at du har innredet fint på det bilde med din nye benk. Og det er utrolig litt av en drømme hus dere har fått. Jordbær og is hørtes himmelsk ut.. Jordbær og Vanilje is er favoritt-snadder om sommeren:) Kl 20 skal jeg kose meg med mitt favorittlag Strømsgodset som skal spille borte mot Rosenborg:) Ellers så får du ha en solfylt lørdag. Håper på fint vær imorra også, men hvem vet hva det blir :)Hilsen fra meg:)

Maiken

13.06.2009 kl.21:01

den benken passa jo perfekt inn der da! :) Når jeg får meg eget hus, så skal jeg også ha en koselig gang, helt sikkert med en benk - må sikkert lete og lete jeg også ;P hehe.. Er ikke plass til benk i gangen på den lille søte leiligeheten vår nå. men men! ;)

SOFIE

13.06.2009 kl.21:22

Kjempe søt benk !

SIIIILJE

14.06.2009 kl.12:02

ah, digg med boblebad :D

Linn Elisabeth

14.06.2009 kl.12:52

Jaaaa, det er digg med boblebad :D:DSofie: Ja, ikke sant den var søt :))Maiken: Hehe ;) Ja, jeg er veldig fornøyd med den! Han en fin dag sweetie :))Anne Grethe: Så koselig! Tusen takk for det! Ha en fin søndag og takk for koselig kommentar :)) Klem!

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits