Walk In Closet (,")

Herremingodegud for et møkkavær!!!! MEN! Det er fredag, så det veier jo opp for det mest skandaløse sommerværet ever!! Jeg har allerede begynt å planlegge syden tur til høsten, get me away from this! ;)

Idag er siste dagen for Sondre i barnehagen. Vi har kjøpt inn pølser og gele ++ som de skal kose seg med å ha avslutningsfest idag.

GJETT om han var fornøyd. Kom dumpende oppi sengen vår inatt og hvisket fornøyd: "Tenk at jeg skal slutte i barnehagen imorgen!! Snart begynner jeg på skolen!!! Også skal jeg ha gym, og lære om altslags og jeg skal ha skolemelk og yoghurt osv.osv." Hehe, så skjønn - skjønt mammaloffen ikke akkuratt digger lange samtaler om natten ;D

Ikke nok med at det er siste dag i barnehagen, besteforeldrene følger opp og skal ha ham på overnattingsbesøk for å feire litt med skjønnassen. Det er så herlig å ha så stor familie, alltid mange åpne armer som vil låne skatten vår og kose seg med ham.

Så meg & misteren får ♥ kjærestehelg ♥ Vi skal kose oss masse og, men det ligger endel jobbing foran oss. Jeg skal nemlig få mitt eget Walk In Closet ♥♥♥ ÅÅÅÅÅåårh det skal bli deilig å få et eget jenterom som jeg kan ha masse stæsj i, slenge sko på bakken, dra frem femten kjoler å slenge dem på puffen og bare nyyyte at det er MITT rom ;D

nicolerichiecloset
evalongoria

Ha en fantastisk fredag sålenge solstråler!!

Linn

linni 269

Kjole: Mango
Gladiator Pumps: Bianco


27 kommentarer

Rigmor

31.07.2009 kl.10:41

Håpr det blir fint vær hjemme nå! Jeg reiser nemmelig hjem fra Sverige i dag. Har ikke akkurat vært så fint vær her heller, men litt bedre i dag :)

TinaL

31.07.2009 kl.10:43

Jeg har walkin closet!:)Utrolig deiligt,får så mye bedre oversikt!

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.10:44

Tvilsomt, her hjemme regner det i bøtter og spann stort sett over hele landet :S Men, DET ER HEEEELG JAAAA hehe ;))

tora marie

31.07.2009 kl.10:50

du er heldig som skal til suden på høsten!

Mia

31.07.2009 kl.10:56

er sol idag :D

Linn, mamma til Malin

31.07.2009 kl.11:20

Haha, Roger kaller meg for mammaloffen, og jeg han for pappaloffen.Trodde ikke noen andre "visste om" de ordene en gang;p

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.11:26

Hehehe ;) Jeg har bare diktet dem selv - trodde heller ingen "visste om" de ordene ;)

HILDE - ENJOYING THE SUMMER

31.07.2009 kl.11:41

Heldig du er som skal få "walk in closet" :)

Henrikke

31.07.2009 kl.11:43

Du er heldig! Kunne ha dødd for å få et slikt skap!:-)

Anneerkul

31.07.2009 kl.11:47

Walk in closet virker virkelig fristende for tiden.. Kjedelig med et lite klesskap hvor jeg bare har slengt inn alle skoparene mine. Hadde vært SÅ mye bedre å få satt dem opp og frem. Det er da man ser hvor mye en virkelig har :)

Mariel Alexandra

31.07.2009 kl.11:56

Såå søtt av sønnen din! Kult når de gleder seg sånn til skolen starter! :)

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.11:57

Anneerkul: Ja, jeg gleder meg helt siiiinnsykt! Hadde aldri drømt om å få det, men plutselig så vi at det ene rommet hadde blitt perfekt til det :DHenrikke: TAKK! Ja, jeg trodde ikke jeg skulle få noe sånt noengang, gleder meg!!! :))Hilde: I know!! Helt utrolig kjekt :D

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.11:58

Mariel: Ja, det er herlig hehe :) Så skjønn vet du *hjerte*

Tina

31.07.2009 kl.12:16

Din heldige lille gris. :P*vurderer å kaste ut småen fra rommet sitt, for å få mitt eget walk-in-closet* Han kan da sove i gangen? ;)

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.12:24

JAVISST!! Hehehehe ;)))

MARIA M

31.07.2009 kl.12:46

guuuud så heldig du er:D

Snadra

31.07.2009 kl.13:17

Nå som jeg og mamma flytter til nyhuset, får jeg også meg walkincloset. Først et lite et, og når jeg får pusset opp det andre, blir det et gigantisk et! Gleder meg!

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.13:38

Maria: Jeg er utrolig heldig og glad for at jeg skal få det!!! :))Snadra: Så kjekt!! Det blir så herlig, jeg gleder meg også helt utrolig!!! :)))

123

31.07.2009 kl.13:39

Jeg har walk-in-closet :D Det er oversiktelig og mye bedre enn klesskap.

Kathrine

31.07.2009 kl.13:42

Jeg og skal til syden til høsten! :)Har alltid ønsket meg walk-in-closet , heldige du!

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.13:45

Kathrine: Høres ut som en god plan! De trekk endene er ikke de dummeste altså, best å begynne å følge etter dem ;)) God tur til syden da! Takk, jeg er heldig ja - hadde aldri trodd jeg skulle få noe sånt :))Tiril Terrorist: Har du? Så herlig!! :)) Har du lagt ut bilde av det? Kjekt å få litt inspo ifht interiør/innredning osv. Jeg gleder meg sykt iallefall!!

Cindy :)

31.07.2009 kl.13:52

Du er vel ikke lite heldig da! Hehe, det morsomme er at når jeg flytta hit jeg bor nå, så hadde jeg ett rom jeg ikke ante hva jeg skulle bruke til.. så jeg skulle lage walk in closet, men så ble jeg jo gravid, så da er det barnerom istede :P heheh ;)SV: jah.. for ett vær! Frister ikke mye å gå ut nei.. Men men. har en litt festlig video jeg filma igår som jeg skal slenge ut.. Fikk ordna pc'n! Måtte bare laste ned noe oppdateringer og starte den på nytt.. så nå funker den.. for now! :)*Klem Klem*

nems

31.07.2009 kl.14:00

Oh heldiggris, walk in closet blir bra :DDe vokser så fort, Maria (minste sistersen)sa i bila i går "om 4 år så er jeg tenåring" (etter å ha slått fast at det er jo ikke jeg nå lenger). Ble helt stum jeg, ja det er du, wow! Så suppelerer Trine (andre sistersen) Nei det er 3 år jo... Wow!SV: Jeg er egentlig også et notorisk b menneske, men på grunn av treningen har jeg tvunget me selv til å bli vant til å stå opp tidlig. MEn som du sier er det ganske greit å sto tidlig opp for det, er jo beste måtn å starte dagen på :DHa en koselig kjærestehelg med misteren snuppa, dere må huske å kose dere i tillegg til å fikse walk in da! :) Klem tilbake!

Kathrine Pehrsson Krogh

31.07.2009 kl.14:20

Ja,ikke sant,FØØR elleve og trimmen,nettet og kaffen er på plass. Dersken steiken ta,altså,hehe! Åååhh,kjære vene, skal du til syden til høsten?Det blir jammen deilig. (Ikke noe høylytt knuffing på din kjære, da dere ikke vet at jeg har planer om å snike meg med i kofferten deres, og jeg er jo som kjent ganske prippen og vàr på slike ulyder..) Sønnen din er i samme bås som eldste jenta til Crispy-Marte. Der går det også i høye forventninger til melk,yoghurt,gym og lekser for tiden,hehe. Så søte,da.....Husker skolestart-følelsen selv, til tross for at det var i gamle dager ;)Kos deg med mannen i helgen, vakre dame!Det lukter romantikk her ;)Verdens største fredagsklem fra Kath

Ingrid Vestby Fredriksen &&&&

31.07.2009 kl.15:22

jeg har kjempelyst på sånnt klesskap!!jeg har konkurranse på bloggen min om du er interessert :)

Linn Elisabeth

31.07.2009 kl.16:11

Ingrid: :)Kath: Ja, det får en si! Effektiv du ;)) Hehehe, har god plass i kofferten - du er hjertelig velkommen ;D Ja, de er herlige de små tannlause tassene hehe.. Har kjøpt ransel til ham, 1.klassinger ser flere nummer for små ut samme hvilken ransel man prøver, menhan var steinkry og gikk med den rundt på kjøpesenteret *smiler*Romantikk blir det vettu, men vi har faktisk litt romance så og si hver dag vi, til tross for at vi har vært sammen 4ever... Gled for det ;))Kjempestor helgeklem tilbake! Nems: Helt syyykt hvor fort tiden går altså... Ja, det må være noe så kjekt som trening som gjør det gøy å stå opp hehehe ;)) Stor klem!Cindy: Barnerom var jo et smart trekk da hehe ;) Kom nok greit med det ekstra rommet da ja. Godt å høre at du har fått gang på pc'en igjen! Nå skinner jo solen opp igjen også, så da blir det jo en strålende helg allikevel jo :D*Helgekos*

Malene

03.08.2009 kl.12:39

Ååh, så heldig du er!:D Jeg vil også ha et slikt skap, men må nok vente til jeg har fått meg en større leilighet/hus.

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits