Interiørtips på nett!

Hei hei! :)

Jeg får så utrolig mange henvendelser angående interiør og innredning for tiden. Kanskje ikke så rart siden jeg har vært lidenskapelig opptatt med dette de siste månedene. Vi har flyttet inn i et stort hus og jeg har derfor begynt å blogge masse om interiør siden dette har engasjert meg og jeg stadig holder på med nye rom, nye prosjekt, nye ideer osv. om dagen.

Jeg rangerer plutselig høyt oppe på topplistene i kategorien Interiør og ligger som mest lenket i samme kategori. Til tross for at jeg slettes ikke har hatt noen aktiv bloggsommer. Vel, jeg skal jammen meg fortsette med interiør innlegg - har virkelig både interesse for & viljen til å blogge mer om det!

collage

Det er jo utrolig koselig at det er mange som liker interiør innleggene og stilen min! Flere spør om hvor jeg henter inspirasjon og ikke minst om jeg kan anbefale nettsted / butikker etc.

Jeg har laget en liten linkliste til noen av nettstedene jeg henter inspirasjon og handler varer hos. Men det meste jeg har funnet er kjøpt i butikker. Det finnes utallige perler rundt om i landet vårt når det kommer til Interiørbutikker. Ellers er jeg også veldig svak for stilen og møblene til Slettvoll, de har utrolig stilrent og tidløst design på alt de lager. Er klar over at det koster litt, men man kan finne rimeligere alternativ hos mange andre leverandører. Bohus feks.

linni vanilli 057
Utelykt på terassen vår

Heldigvis deler også mannen min interessen for interiør, så vi bruker masse tid på å kikke i interiørblader, planlegge, finne skatter i bruktbutikker, eller på Finn.no feks. hvor man kan gjøre kupp, nettsteder eller i bøker. Vi elsker å lage noe sammen, se ideer bli til virkelighet og at drømmer realiseres. Mikse nytt med gammelt, faktisk akkurat slik det er med mote også for min del. 

Jeg må derfor si at min største inspirasjonskilde er ham ♥ Blir strålende kvitrende fornøyd når han synes noe jeg har laget er fint hehe ;) Ellers leser jeg også noen interiørblogger, man kan hente mye inspirasjon ved å se løsninger andre har gjort!

Something old, something new, something borrowed, something blue - and a penny in your shoe... Nei, vent! Det var visst til noe heeeelt annet ;)))
nettbutikker5231294636d
Her har dere noen linker til nettbutikker/nettsteder jeg finner inspirasjon hos og liker:

♥ www.leonorah.no
♥ www.detlillebrug.no
♥ www.hc-shop.no
♥ www.landromantikk.no
♥ www.camomilegarden.no
♥ www.lantzmobler.se
♥ www.carlpaulsen.no
♥ www.interiorhuset.no
♥ www.vakrehjem.no

gangen
Gangen vår ♥

Ha en fortryllende aften! Håper dette var til hjelp for alle dere interiørspirer der ute!!

♥ Linn

18 kommentarer

Ana Marie

11.08.2009 kl.23:00

Elsker Slettvoll selv. Går siklende forbi når jeg er i sentrum..Liker å drive med interiør selv, studerte et år. Nå har jeg ikke sett på nesten noe på 2 år. Er litt kjedelig når man leier og ikke kan gjøre så mye selv..

Angelida

11.08.2009 kl.23:07

Sv: Ja, jeg kan trygt skrive under på at det ikke er lett i holde intakt!Har prøvd før, men denne gangen skal jeg lykkes:))Skal ta for meg rom for rom i løpet av høsten:)Har kontaktet et loppemarked som skal komme å hente første ladning av overflødig skrot denne måneden!

Hanne

11.08.2009 kl.23:15

Her fikk jeg mye inspirasjon :) Nå vil jeg snart ha et hus jeg kan innrede! Men hvordan ser man hvem som er på topplisten på interiør?

Linn Elisabeth

11.08.2009 kl.23:34

Hanne: Her kan du se link:http://bloggurat.net/blogg/45273/linn-elisabeth--never-ending-storyAngelida: Hehe, masse lykke til iallefall! Det blir nok bra skal du se :))Frøken Ana: Den tid kommer nok når du skal innrede ditt eget hus, må jo være spennende å hjelpe andre også. Og så er det jo mye man kan gjøre som ikke trenger koste skjorta. Men skjønner godt du sikler, har siklet selv også før vi endelig kom så langt til at vi fikk kjøpt vårt eget hus :)Godt å ha drømmer, da setter man ekstra pris på dem når de endelig realiseres!

hek

12.08.2009 kl.00:22

Lavendel tingene er nydelige:)

Hannejenta

12.08.2009 kl.00:24

Jeg må spørre deg igjen..Hvis jeg skriver på en annen sin blogg, og den personen svarer under. Blir det tilsendt til min blogg, slik at jeg ser at den personen har svart? Eller må jeg gjøre noe annet? For jeg svarer under kommentaren til den personen som spør om noe..Men jeg vet ikk om den personen får det med seg..Beklager hvis jeg maser, men jeg er litt ny i dette...

Mona

12.08.2009 kl.00:25

UTROLIG fint du hadde det:D

mindreverdig

12.08.2009 kl.01:12

Tusen takk, jeg fikk mye inspirasjon nå:DHilsen http://mindreverdig.blogg.no/

Ingvild A. J.

12.08.2009 kl.01:23

Så fint du hadde det :-)Litke bloggen din.

frkmirjam

12.08.2009 kl.01:24

Jeg holder på å skal pusse opp rommet mitt, så trenger masse inspirasjon! :D

Sarah

12.08.2009 kl.09:37

Tusen takk for alle linkene, det var midt i blinken :-)

Karine

12.08.2009 kl.09:59

Åh! Elsker gangen din! Ser jo ut som den er tatt rett ut av ett interiørmagasin! :)

Maren Raptor

12.08.2009 kl.23:10

Super fin gang da :-D

Camilla

13.08.2009 kl.10:47

Hei.Utrolig flott hus dere har fått dere:) Lurte bare på hvor du har kjøpt den kurvkommoden som står i gangen, den var dritstilig:)

Sarabare

14.08.2009 kl.09:53

så flott med en liste! takk skal du ha!og herregud, jeg bare DIGGER gangen deres!

Linn Elisabeth

14.08.2009 kl.14:10

Sara: Kjekt du likte den, det gjør jeg også :) Camilla: Den er kjøpt på Covent Garden, liker den kjempegodt jeg også!! :)Maren: Thank you :)Karine: Hyggelig at du likte det :) God helg! :)Frk Mirijam: Alltid kjekt å få inspirasjon, lykke til med oppussingen!Ingvild: Så hyggelig at du liker bloggen min :) Ha en super helg :)Mindreverdig: Så kjekt da!! :)Mona Lisa: Takk for det! :) Ha en flott helg!Hek: Jeg ELSKER lavendel :)))

Anette

14.08.2009 kl.23:10

TIPS herfra også;o)www.nettpynt.noDenne unge damen har også egen butikk i Porsgrunn for de som bor i nærheten som heter rett og slett PYNT. I love it!!!

CHOCOLATE SUSHI

17.08.2009 kl.21:44

takk for tipsene :D

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits