Bilderammer

Det finnes så mange kjekke måter å ramme inn bildene sine idag. Det finnes utallige rammer i farger, glitter, stein - you name it!

Igår kjøpte jeg to rammer til å ha oppå pianoet. De er fra "The Unique Collection", men jeg er også veldig glad i "Lene Bjerre" sine rammer. Har et par av dem som jeg skal bruke til noe annet.

Jeg holder nemlig på å lage en familievegg, utrolig kjekt!!! Kommer nok til å kose meg med det langt utover høsten, men det er jo kjekt å ha noen prosjekter som varer en stund også. Ikke sant? Har også tenkt å fortsette med scrapbooking, elsker å dille med slike ting.

Her ser dere rammene, uten bilder foreløpig, jeg tror jeg skal ha dåpsbilde av Sondre og et av de utallige brudebildene av meg og Ståle inni dem... Kanskje et når vi danser i sort/hvitt med bruntoning??

Vel, nå skal jeg ikke plage dere med tankene mine - her er rammene ;))

10 kommentarer

de var kjempe fine! :)Besøk: Kristinseltee.blogg.no

Mettejente

13.08.2009 kl.13:06

De var kjempefine. Når vi kjøpte hus fikk vi med piano på kjøpet siden de som bodde der før oss hadde ikke plass til å ta det med.Ingen av oss spiller, men massevis av bilder der. Koselig og jeg elsker når vi bytter ut og finner nye.

LINN VICTORIA

13.08.2009 kl.13:10

åh så fine :p

Linn Elisabeth

13.08.2009 kl.13:12

Mettejente: Det er fint med piano ja :) Jeg spiller, er kjempeglad for å ha piano igjen for vi hadde ikke det i forrige leilighet. Koselig å pynte det med bilder ja :)Kristin: :)

Tonje

13.08.2009 kl.14:18

Kjempefine rammer :)

Hanne

13.08.2009 kl.14:25

Kjempefine rammer :) Liker godt sommerfuglene dine, hvor har du fått tak i de?

Linn Elisabeth

13.08.2009 kl.16:03

Hanne: Sommerfuglene kjøpte jeg på Hjørnet på Randaberg :)Tonje: :)

Hanne

13.08.2009 kl.16:37

Tusen takk :) Det er vel et stykke fra Bergen, der jeg bor. Så får håpe jeg kan finne de her og :)

Linn Elisabeth

14.08.2009 kl.12:57

Hehe, det er et stykke fra Randaberg til Bergen ja ;) Håper du finner noe lignende. God helg :))

Stina M.

16.08.2010 kl.11:40

Så fint du har det! Misunnelig. Her jeg bor er det ikke så mange mulighetr til å kjøpe rammer, så jeg har brukt www.finerammer.no. Hvor kan man kjøpe de rammene du bruker?

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits