Det regner menn.....

Vær hilset ;)

Føler jeg har vært dårlig på å oppdatere dere på ukedagene i det siste. Stakkers dere, vet vel ikke hvilken dag det er for tiden!!! SKJERPINGS LINN!! ;P

Idag er det da altså blitt onsdag, godt vi fikk DET ut av verden liksom! ;) Jeg våknet 5 inatt av et BRAK, lyn & torden for alle penga, for ikke å snakke om det sykeste regnværet ever... Det er i slike stunder jeg lurer på hvorfor jeg ikke fulgte drømmen om å bli Jak okse gjeter i fjellene i Himalya isteden..... Vel vel, man ligger som man reder.

De gode nyhetene er iallefall at jeg fikk både støvler og regnjakke av misteren igår!! *Samlet jubel høres*

Mamma har kjeftet på meg siden jeg var liten for at jeg ikke er flink å ta på meg regntøy. Fortsatt får jeg kjeft når hun ser meg ta sats mot bilen i pøsende regn og tja feks. en skinnjakke. "Helene Marie Olsen!!" sier hun, "Vil du se til å få på deg noen skikkelige klær før du blir syk din lille tussejente!" Ja, hun kaller meg både Helene Marie Olsen og tussejente. Dersom du finnes der ute du som egentlig heter Helene Marie Olsen, så må jeg bare beklage - vet ikke hvorfor, men dette navnet brukes altså til meg hver gang jeg er rampete. Sikker på at du ikke er rampete og det er bare beklagelig at navnet ditt brukes som skjellsord.

hmo


Anyhow.. her har dere da bilde av meg og støvlene. Ja, og selvsagt også med klær - bilde av regnjakken får komme siden. En ting om gangen liksom! ;)

Litt stiv i smilet... klokken er tross alt før solen i gjerningsøyeblikket!

stvler 
Bukse: Tiger of Sweden
Cardigan: Filippa K
Topp: Le qoc sportif
Støvler: Ilse Jakobsen
Veske: Moolight

Ha en velsignet regnfull ettermiddag!

♥ Linn Pinn StøvleskinnDet regner menn!! Halleluja, det regner menn!!.......*skeptiske øyne* Jaja, *danser videre* ;)))

17 kommentarer

Malin Cecilia

02.09.2009 kl.14:05

Stilige støvler!:)

Cecilie

02.09.2009 kl.14:18

Her regnet det også som bare det ved midnatt. Og som det tordnet og lynte!!! Har aldri opplevd makan! Ristet i hele huset, og takrennene klarte ikke å ta unna alt vannet. Vet nesten hvordan det er å være på den røde løperen nå altså, med all den blitz-treninga jeg fikk i natt. Hehe! Sett bortifra at jeg hadde joggis på, no make-up, katta i armene, nettopp bråvåknet og så en smule skremt ut! :-DStilige støvler du fikk! Jeg har også fra Ilse, men de er svarte og lave. :-) Gleder meg til å se regnjakken din da. Er nemlig på utkikk etter en kul en selv. :-)

ingentingeling

02.09.2009 kl.14:22

Kjenner ei som heter nesten det samme.. Hun er veldig søt og snill altså;D

Charlotte S.Eikrem

02.09.2009 kl.14:23

Ouh, stili antrekk! :D

Camilla Marie

02.09.2009 kl.14:23

Nice:) Har sånne gummistøvler i svart, og de er jeg glad i!

Lotte

02.09.2009 kl.15:17

haha, støvler og regnjakke er tingen! Ikke verst kallenavn det da. Mamman min bruker navnet mitt som skjellsnavn hvis jeg har vært "rampete", ellers blir jeg kalt lottis. Tror det er kjælenavnet mitt. ;p

Anders

02.09.2009 kl.16:07

Her er det sol :)

Allis

02.09.2009 kl.17:32

Samma drittværet her og, usj, det bare pøser ned, men hørte på værmeldingen at det skulle lette til i morgen, jihaa.. krysser fingrene på at det stemmer.. sv: Vart glad for at du ikke har sett noen konflikter med meg i spissen hehehe, men joda det popper opp nye blogger dann og vann , der akkurat denne konflikten blir nevnt, i en av bloggene fikk eg tlf om at vedkommende blogger satt og leste opp mitt fulle navn på en videoblogg og fortalte masse shit om meg, eg såg ikke denne bloggen sjøl da, men går ut ifra at bloggeren som fortalte dette til meg snakket sant, dette er bare en av mange idiotblogger som popper opp for så og bli slettet etter noen dager, det er dette som irriterer meg så grenseløst.. hehehe...så nå skreiv eg for første gang et innlegg om det, i håp om at det nå tar slutt.Ha en fin dag videre du og.. Klem klem

Sarah

02.09.2009 kl.17:55

Ha ha, BRA du avklarte det! Var helt forvirret jeg ;-)
Sånne støvler har jeg også! hihi. Jøss, hvorfor kaller hun deg det? haha, festlig da.

Ane Østnes

02.09.2009 kl.19:13

Haha, helene marie olsen. Artig :-)

Anna

02.09.2009 kl.19:21

Hvorfor kaller hun deg helene marie olsen? Heter du ikke Linn Elisabeth? :)

Karina

02.09.2009 kl.21:38

Takk for et kjempe kvikt innlegg ;D Akkurat den medisinen eg trengte i dag :)

Camilla Fredrikke

02.09.2009 kl.22:36

Vet det har lite med dette innlegget å gjøre men: Liker bloggen din, og liker veldig designet på headeren din. Lurte på om jeg kan linke til bloggen din i et innlegg jeg skriver om div. tips til å få en god blogg? Hilsen Camilla

Weronica

02.09.2009 kl.23:36

Vilka fina panelväggar :)

Linn Elisabeth

03.09.2009 kl.09:36

Foxypuma: Takk for det :)Camilla: Selfølgelig, det er da bare hyggelig det :) Ha en fin dag!Karina: Det va godt då!! :) Går alt bra ellers? Ha ein flotte dag, snart helg - weeeeee!! :)Anna: *Skrattler* Joooo!! Hehehe ;)) Jeg aner ikke hvorfor jeg vel?! ;PCecilie: Skal få postet bilder av den senere. Ja, det var helt villt så det tordnet :S Ha en super dag sweetie! Håper lillegull trives på skolen? Klem :)Tusen takk alle sammen :)

Vikingen

03.02.2014 kl.13:34

Høye, lekre støvler og ikke svart som alle andre.

Jeg liker støvlene dine og det beste er å få se dem i bruk, så

ikke steng dem inni skap, men bruk dem så ofte du kan og vær lekker :-)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits