** Julekalender: På tide å glede noen av leserene mine!!! **

Hei solstråler!!

Da var tiden inne for å annonsere vinnerene av de 2 store konkurransene fra uken + dele ut NOK et solpass!!

Brun Og Blid sponser vinneren av dagens luke med et solpass til 100 kroner (man får 20 % ekstra solingstid ved bruk av solpasset, og det kan fylles opp igjen etter bruk :) 

For å delta, si meg hva du ønsker deg aller aller mest til jul! Vinneren trekkes imorgen kveld!


Vinneren av Solpass konkurransen ble Maren, her er kommentaren hennes:

Maren om Vinn solpass til en verdi av ...

Hei.

Eg har vært hjemme en uke for å hjelpe min far etter den nylige skillsmissen. Min mor flyttet ut fra han 2.des. Han har det ikke bra akkurat nå, så måtte hjem å hjelpe han og min lillebror. Bare det å passe pa at han får i seg mat, har eg oppdaget at er en ting en må passe på. Han spiser ikke, sover ikke og må ha noe å gjøre hele tiden.

Håper virkelig alt kommer seg, og julen kan bli noen lunde.

God jule til deg og dine:)


Du har vunnet solpass til en verdi av 500 Maren, gratulerer :) Send meg e-mail med navn og adresse på linnewp@hotmail.com. Håper ellers at det går bra med både faren og moren din for ikke å snakke om deg og lillebroren din. Synes det er trist at du må passe sånn på ham, ikke glem å passe på deg selv lille engel!! Stor klem!! ♥

Vinneren av Clip On Hår fra Pilus ble trine: Gratulerer! Send meg mail med fargen du ønsker + adressen på linnewp@hotmail.com

Til dere som ikke vant: Ny Pilus OG 500 kroners Solpass konkurranse kommer foruten mange 100 kroners solpass luker, stay tuned ;) I tillegg har jeg fortsatt et par andre flotte premier på lur til dere. Bl.a. Bølgetang som dere kan joine på linken under:


På bildet under har jeg brukt bølgetang i håret, det blir masse bølger & volum når man styler det slik.

♥ Linn


♥ Deilig sang ♥

16 kommentarer

Bengin ~ Mote&Glede

18.12.2009 kl.21:05

hørtes jo virkelig gøy ut da ;;*

På bloggen min har jeg min andre spørsmålsrunde, der de 10 bloggerne med de mest kreative spørsmålene vinner linking i mitt neste innlegg. Det hadde vært utrolig gøy om du ble med :D<3

Silje

18.12.2009 kl.21:07

Jeg ønsker meg en tanita vekt, slik at jeg kan holde kontroll på meg selv...:D Det hadde gjort seg..:D

T'Gammelsrød

18.12.2009 kl.21:12

Til jul ønsker jeg at moren min har noen å være hos. Hun skal være alene uten barn på julaften, siden vi barna skal til pappa. Og hun mener hun bare skal sitte hjemme. Jeg syntes hun fortjener mye mer enn å sitte hjemme alene og håper at tanten min holder henne med selskap. Det er ikke så koselig å sitte hjemme alene på julaften "/

Ønsker deg en riktig god jul! :)

caroline

18.12.2009 kl.21:16

det jeg ønsker meg mest til jul er jeg egentlig ikke sikker på. jeg ønsker meg det en jente kan ønske seg. klær, sminke, parfyme osv. har ikke noe rekkefølge på det. hvis jeg vinner, så har jeg tenkt til å gi det til mamma, av to grunner. den ene er fordi jeg ikke tørr å ta sol selv, og den andre er fordi jeg er veldig glad i henne, og jeg syns hun fortjener det mye bedre enn meg. har dere noen gang tenkt på hvor mye en mamma/pappa gjør for dere? de betaler flere tusen kroner i måneden, bare for at du skal få mat og klær. jeg syns at mamma skal vinne :-)

www.carolineth.blogg.no

Julie-Marie N. Myrland

18.12.2009 kl.21:20

Jeg ønsker at jeg får treffe pappa i jula ^^

Har aldri feiret jul med han ''/

Camilla Marie

18.12.2009 kl.21:20

sv: Så koselig da;) Tusen takk, og i lige måde <3
Knall røde pumps =D Leitet og leitet etter slike, men de er alltid utsolgt for min str når eg finner!

Katrine

18.12.2009 kl.21:22

SV: Det er jo bare hyggelig. Det er jo den minste jeg kan gjøre for deg - når du kommer med en så flott konkuranse. Dessuten liker jeg bloggen din veldig godt ! :)

mari

18.12.2009 kl.21:47

kan du dele ut mer clips :D?

Frida

18.12.2009 kl.22:00

Jeg ønsker meg egentlig bare en fin jul med familien min. Har vært mye trøbbel i heimen i det siste, så håper at alle glemmer problemene innser at julen er en høytid hvor man skal kose seg med familien!:)

Ellen.blogg.no

18.12.2009 kl.22:07

Hei. Så fint gjordt av deg:) Du hadde en utrolig koselig blogg. Titter litt rundt omkring på blogger. Likte din veldig godt.

Gratulerer til vinnerene:)

Ha en koselig førjulskveld videre ♥

**Juleklem**

Mari

18.12.2009 kl.22:31

Ønsker meg en spesiell gutt :)

lindadieseth

19.12.2009 kl.01:52

Til jul ønsker jeg meg en fin julefeiring og at visse familiemedlemmer skal feire julen med oss, men de ønsker å drikke på julaften, noe mamma ikke godtar på julaften så det blir vanskelig..

tinahaby - this is me then

19.12.2009 kl.09:59

jeg ønsker meg aller mest en kaffemaskin! :)

christiane

19.12.2009 kl.15:16

jeg ønsker meg mest en jul uten at jeg og mamma krangler noe vi gjør hver dag. det er veldig slitsomt, og jeg har grått masse pga dette. jeg håper også at mormoren min ikke vil drikke så mye, hun kommer med så mange ekle kommentarer da.. men av ting så er det bølgetang, ny tlf og onepiece :)

god jul !

Marianne

19.12.2009 kl.23:55

Jeg ønsker meg langt hår <3

Eller en mp3-spiller ettersom lillebror har rotet bort min.. :/

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits