Jeg deler ut Solpass til 500 kroner fra Brun og Blid & Bølgetang fra MakeStyle!

Hei hei! :)

Tenk at 2009 snart er over, så utrolig fort dette året har gått!!

Jeg har fri fra jobb idag og er i full sving med husarbeid osv. for å gjøre alt klart for imorgen. Sondre skal ha selskap med vennene sine og senere på kvelden skal vi ha gjester - så her er det ikke lite som skal forberedes, men det er jo bare kjekt å samles til god mat og drikke :)

Jeg skal også ta sol for andre gang på mange måneder senere, herlig å få litt farge på kroppen! ;)

Da slo det meg at kanskje noen av dere også har lyst på et solpass??? ;PBrun Og Blid sponser vinneren med et solpass til 500 kroner (man får 20 % ekstra solingstid ved bruk av solpasset, og det kan fylles opp igjen etter bruk :)

For å være med i trekningen vil jeg ganske enkelt høre DITT BESTE MINNE FRA 2009!


Nyttårsaften trekkes vinnerene av begge konkurransene!!

♥ Linn

57 kommentarer

Johanne Grov

30.12.2009 kl.13:01

Mitt beste minne er vel da jeg fikk en blogg. Bloggen har gitt megnoen små krangler, men også gode minner. Jeg, elelr bloggen min, er foreksemel en masteroppgave i Oslo til en som skriver om meg. det er jo ganske hyggelig.

Nurfeta

30.12.2009 kl.13:02

Mitt beste minne fra 2009 -

Jeg å bestevennine mi hadde kranglet, skikkelig masse å vi bestemte oss for å ikke ha kontakt på lenge. Sommeren gikk å vi hadde enda ikke kontakt. Plutselig fikk jeg en tlf en dag, at hun savnet meg å ville vi skulle møtes for å snakke. Å det gjorde vi, å det er spessielt en ting jeg husker henne sa til meg den dagen " jeg trenger ikke å skrive en stil over hvor mye jeg savner deg, å hvor glad jeg er i deg. alt jeg ønsker er å prøve på nytt. vil du? " å det var da alt forandret seg. Hun har alltid vært den beste jenta i mitt liv, å det beste er at jeg nå har fått henne tilbake. glemmer aldri den Datoen der.

ISSE OG THEA - TWINZZZZA

30.12.2009 kl.13:02

Vårt beste minne fra 2009 er fra da vi dro til syden sammen for første gang. Vi dro til Mallorca i sommerferien, og det var helt konge :-D

Cecilie

30.12.2009 kl.13:07

Mitt beste minne fra 2009 er nok å se at det sto "Gravid" på graviditetstesten! :-)

Håper du får en strålende dag, og koser deg sammen med gjestene i kveld! :-) Vi skal også ut å spise sammen med venner i kveld. :-)

Mia-Kristin

30.12.2009 kl.13:17

Mitt beste minne var når jeg kåm inn på den skolen jeg hadde ønsket å komme inn på :-)

ps: Fin blogg :)

Karina

30.12.2009 kl.13:26

Fikk bare så lyst til å svare her for det fikk meg til å virkelig tenke over året som er gått... Så fort tiden går, men samtidig så innmari lenge siden forrige nyttår?! Og hva har jeg gjort det siste året?

Det er vanskelig å velge, men ett absolutt stort høydepunkt for meg var når jeg var så heldig å få bade sammen med delfinen Kathy i Dubai.. Det var virkelig helt utrolig morsomt.. Jeg har hatt det som en stor drøm veldig veldig lenge og endelig så fikk jeg det!! Jeg fikk helt vondt i kjeven fordi jeg bare smilte hele tiden! Det var så morro! :)

Ett annet var da jeg endelig fikk beskjeden om at min beste venninne hadde fått en liten gutt og alt var gått bra! Det var fantastisk godt å høre! :)

Jo også nettopp, når vi hadde ett lite juleverksted hjemme hos oss og vi baka blant annet pepperkaker og pynta til jul..hørte på julemusikk og levende lys.. Har ikke hatt så mye julestemning i år men fikk det da:) Og ordentlig julestemning er en god følelse! Håper flere har hatt en fin jul og det hjelper jo på med all den fine julesnøen!! :)

Godt nyttår alle sammen! Klem fra Karina

TrinePernille

30.12.2009 kl.13:45

Mitt beste minne er helt enkelt en spesiell dag i Ayia Napa, da jeg var sammen verdens beste venner i huset til kompisen min der nede, koste oss, festet, sang, danset og dro ut og tok "hela jävla Ayia Napa" med storm :) Den dagen/kvelden/natten kommer jeg aldri til å glemme :) Åhh nå fikk du meg skikkelig på mimrer'n her! Og som jeg savner Ayia, og gleder meg til å dra tilbake til sommeren.

Kamilla Lindland

30.12.2009 kl.13:51

Mitt beste minne fra 2009 må være turen til Tenerife da jeg og familien + onkel, tante og søskenbarnet mitt var i Los Christianos på Tenerife hvor vi koste oss med familien, lå på stranda å solte oss, shoppet pengboka tom og sene kvelder! :) UTROLIG koselig! :D

susanne

30.12.2009 kl.13:54

Mitt beste minne fra 2009 må rett og slett være den dagen typen min og jeg satte oss på fly til stavanger for å flytte fra nordnorge. Den var et STORT steg å flytte så langt. Og det var en ny begynnelse :D
Vanskelig å velge ut egentlig.. Men jeg tror mitt beste minne fra 2009 var da jeg og noen venner i klassen min startet en elevbedrift kalt Eventyrprinsessene. Vi kom utrolig langt med den bedriten, og fikk dra til Bodø for å være på landsmesse. Og vi ble plukket ut av alle elevbedriftene i hele oppland, det var utrolig stort! I Bodø fikk vi masse tilbud osv, var til og med ei dame som ville kjøpe hele bedriften vår til 50.000 kroner eller noe. (hun gjorde det ikke likevel da..)

Vi tjente masse penger hver, og fikk to priser. Pluss at vi kom i avisen 3 eller 4 ganger :)

Så det er et minne jeg alltid kommer til å huske! :D

Bengin ~ Mote&Glede

30.12.2009 kl.14:38

Det hadde vært utrolig gøy å vinne da<3

Utrolig vakkert bilde av deg! Den fødte modell!

Jeg linker to bloggere hver dag, og det kommer jeg til å gjøre så lenge jeg har bloggen min. Det hadde jo vært utrolig koselig om du hadde lagt igjen bloggadressa di i det øverste innlegget på bloggen min. Kanskje det er deg jeg linker neste gang<3 Jeg blir blandt annet fast leser på de bloggene jeg linker!

synzi

30.12.2009 kl.14:38

Mitt beste minne og på en måte mitt værste minne var da min mor nesten døde i en billulykke, og jeg faktiskt fikk beskjed om at hun var død. Men da jeg fikk vite at hun faktiskt overlevde var faktiskt helt fantastisk og da gikk det opp et lys for meg hvor mye de rundt meg faktiskt betyr, og fikk øynene mine opp og nå er mitt liv bedre enn noensinne :)

Veronica

30.12.2009 kl.14:45

Da jeg reiste til Kina. Det var en utrolig opplevelsesrik tur og jeg fikk lære mye om annen kultur og de store kontrastene det var i landet mellom de rike og de fattige. Den turen forandret meg. Jeg lærte å sette pris på alle de små tingene i livet. Jeg er heldig.

<3Celine

30.12.2009 kl.14:46

Jeg har faktisk ikke et spessielt minne, heller flere :-) Men her er vertfall de beste av de beste.

-Da jeg fikk mitt første hair extensions

-Da jeg begynte på ungdomsskolen

-Da vi var på shopping tur til Bergen og Stavanger

-Da jeg oppdaga bloggen din :-)

Linner'n

30.12.2009 kl.14:46

konfermasjon leier i sommerferien, det var sikkelig koselig og jeg ble kjent med mange andre der, og han ene fikk jeg sikkelig god kontakt med:P men ja og allesammn hadde vankriger og det var underholdings kvelder som var utrolig morrsome og vi hadde norske talenter og alt var så koselig, savner sommern:)

ikke noe som var bedre en det<3

btw fin blogg du har:)

www.the2monkeys.blogg.no

sindre- GUTTEBLOGG

30.12.2009 kl.14:47

HEIHEI !

mitt beste minne er fra Florida i april, 2 uker med over 30 varmegrader å fantastisk miljø ! fantastiske shopping muligheter der prisen på merke klær var nesten 3 ganger så billig ! tenk deg det da !? sweet :-D

<3 ruaa

30.12.2009 kl.14:47

mitt beste minne må vell være da jeg lagde bloggen min : )

har hatt noen blogger før men hadde aldri tid til å blogge dah: |

eller så må det vell være når jeg møtte kjæresten min : ) kjærlighet ved første blikk<3 jeg har så sykt mange minner av dette året! men håper at 2010 blir bedre siden mitt søskenbarn tok live av seg...

(et andet minne er vell dah jeg og jenten vant hele cupen i håndball og vart cup mestere) <3

idaaa :)

30.12.2009 kl.15:05

Mitt beste minne fra 2009 var da farmor sin tilstand ble bedre (kreft). Det er ikke så lenge siden, men den kan komme tilbake, noe jeg er veldig redd for.

Hanne Matilde

30.12.2009 kl.15:28

Mitt beste minne er alle minnene jeg har med vennene mine. Men nå har vi mistet kontakten, og det er kjempetrist..
Mitt beste minne fra 2009 er når jeg endelig klarte å bestå oppkjøringa mi på 3. forsøk !

victoria storholm

30.12.2009 kl.16:39

Mitt beste minne i 09 er da pappa overrasket meg med en tur til USA. Jeg har helt siden jeg var 6 år ønsket å dra dit, og 9 år etterpå ble ønsket mitt endelig oppfylt! Itillegg fikk jeg besøke min bror (som jeg ikke hadde sett på 1 år) som studerer i statene for å bli pilot. Dermed fikk jeg også fly med helikopter og mini fly. Så det aller beste minnet jeg har derifra var da vi fløy med helikopter langs kysten til California/Oregon. Det vakreste jeg noen gang har sett!

Dessverre er brunfargen fra USA turen i august et blekt minne (haha) så jeg hadde satt pris på et solpass :-)

Nina

30.12.2009 kl.16:58

Mitt beste minne fra 2009 er fra da jeg og kjæresten ble sammen, verdens beste kjæreste :)
Godt nytt år!

Jenny

30.12.2009 kl.17:11

Mitt beste minne i 2009 må være i sommer. Hadde vært sammen med kjæresten min i ett halvt år, og som vanlig låg jeg over hos ham. Jeg hadde sommerjobb, så jeg måtte opp tidlig nesten hver dag. Jeg var utrolig lei av arbeidsplassen min, og brukte veldig mye tid på å klage og syte over akkurat det. Så en dag da jeg var ferdig kom kjæresten å hentet meg på arbeid, jeg brukte hele kjøreturen hjem til ham til å klage over hvor jævli jobben var osv. Når vi kom til huset hans, så kledde jeg av med ytterjakken og kjæresten fortet seg inn litt før meg. Jeg så alt lyset var slått av i gangen og bort til stuen, det var tent telys over alt og luktet kjempegodt. Han sto der så brun og fin, i en hvit tynn genser jeg hadde kjøpt for lenge siden. De blå øynene hans og det fine smilet.. Han hadde kjøpt roser og lagd middag til oss. Han er en veldig sjenert type av seg, så dette var et stort steg. Så 2009 har vært det beste og det verste året i mitt liv.

De første 8 mnd i 09 var de beste i mitt liv. Det ble slutt i sommer. Så de siste mnd i 09 har vært de verste..

Sara Vintland

30.12.2009 kl.17:17

mitt største minne var da jeg var i Sri Lanka for andre gang, og jeg hadde jobbet i hele sommer for å få råd til den turen. På turen fikk jeg være med på å åpne en ny skole, sammen med to av ministerne i Sri Lanka. Vi åpnet en skole for noen av de fattigste folkene i Sri Lanka.

Jannike

30.12.2009 kl.17:46

Mitt beste minne fra 2009 er da jeg og min beste venninne reiste til Nord-Norge i sommerferien. Vi reiste opp dit for å møte hennes besteforeldre. Jeg hadde ikke sett dem på flere år og gledet meg til å endelig få møte dem igjen. Dette var i starten av sommerferien, da det var kjempevarmt over hele Norge, utenom Nord-Norge, for der var det bare 8 til 13 grader. Skikkelig sommervær. Hehe.

På den turen var vi en liten tur til Finland også. Veldig koselig tur.

Håper mitt minne var bra nok for å være med i denne konkurransen. Siden jeg ville gjerne vunnet sol, pga. jeg skal til Spania om en mnd. og da må jeg ta noen soltimer før jeg reiser, hvis ikke blir jeg bare rød..

threeinone

30.12.2009 kl.18:07

Mitt beste minne var når jeg fikk se faren min igjen. Jeg hadde ikke sett han siden jeg var 6-7 år, så det var skikkelig rørende. Det som er trist er at han hadde fått kreft, noe jeg ikke visste noe om, så han døde nå for to måneder siden...

brita:)

30.12.2009 kl.18:12

Mitt beste minne fra 2009 var når jeg var i Istanbul i høstferien, når vi møtte noen slumbarn, også ga jeg de noen kronestykker (ca 20 tyrkiske kroner), også ble de så utrolige glade! Det føltes så godt. Det er noe jeg aldri vil glemme!

Nesdravde

30.12.2009 kl.18:16

Når jeg var på Myrthos Beach i Hellas. Det var helt tomt når vi kom dit, og stranden ble rammet inn av høye fjell og vannet var så blått at man trodde det var et maleri. Det var varmt, og sanden var helt hvit.

Og det beste, kjæresten min så meg i øynene og sa at han elsket meg. Deretter kysset han meg.

Randi

30.12.2009 kl.18:19

Mitt beste minne fra 2009 er selvfølgelig da gutten min ble født :) En helt ubeskrivelig lykke, og ingenting ante jeg om at man kan bli så ubetinget glad i et lite under :D
Mitt beste minne i 2009 er road trippen til Sverige i sommer, til tross for at bilen døde og vi måtte ta buss hjem til Norge hadde vi det kjempe kjekt med billig alkohol, shopping og telting!

Micci

30.12.2009 kl.18:38

mitt beste minne fra 2009 er ganske enkelt; en morgen på sensommeren skulle jeg ta opp min datter(2år) som enda sov, jeg listet meg inn og slo på lyset, til min forskrekkelse satt hun lys våken i senga og det første hun gjorde var å reise seg opp smile og si: gla i deg mamma! hehe.. utrolig! snakk om god start på dagen!

forresten ønsker deg et riktig godt nyttår :-) !

ida

30.12.2009 kl.19:06

i sommer var jeg og familien min i tyrkia. og en kveld da vi vår på en restaurant satt jeg rygg mot rygg mot ei barndomsveninne (uten at jeg visste det altså) som jeg ikke hadde sett på et par år fordi vi flytta ifra der hun bor, for 6 år siden :)

E.V.E

30.12.2009 kl.19:34

Mitt beste minne var vel når kjæresten min var i Ungarn i 5 uker, og den dagen jeg møtte han på flyplassen på flesland når han kom tilbake igjen til Norge, stod vi der i en evighet og bare klemte og koste. Er da en innser hvor mye en person betyr :)

Det er mitt beste minne.

karoline

30.12.2009 kl.19:34

jeg starter på vgs, det må ha vært det beste. jeg ville vekk fra ungdomsskolen, starte på noe jeg vill drive med hele livet. Jeg går elektro og jeg er utrolig glad for at jeg kom inn. Jeg har fått nye venner og mange av de vil vare livet utt. Jeg har også mistet mange, men jeg er glad for det. Det viser bare hvem som er min ekte venner

★ MONNCA

30.12.2009 kl.19:34

Mitt beste minne fra 2009 må være fra i sommer! Mormoren min vant i lotto - og spanderte tur til Kreta ! Hele slekten på hennes side ble med! Vi leide et hus med basseng, og som lå rett ved havet! Snakk om deilig!

marie michaelsen.

30.12.2009 kl.19:45

Det første jeg kom på var vel Valentines day februar 2009. Før denne dagen, hadde jeg hadde vært hodestups forelsket i en gutt i 1 år. Han var som en bestevenn for meg, men jeg tenkte på han hele tiden og jeg gråt av glede første gangen jeg fikk en klem av han. Det var helt sykt, hiksta til og med første gangen han sa "glad i deg<3". Jeg var ute av kontroll, pratet om han hele tiden til vennene mine som sa at alle på hele skolen trodde vi ville bli sammen osv. Vi var sammen hele tiden og jeg tenkte ikke på andre enn han. En dag var det en felles kompis av oss som sa til meg at hvis jeg ikke kysset han den kvelden på Valentines Day, så skulle jeg skylde han 100 kr. Jeg tenkte først; herregud, skal jeg liksom vedde om at jeg tør å kysse han? Men jeg ble med, tenkte det kunne være en liten pusher, for det måtte skje snart og hva hadde jeg å tape? Hadde jo hørt masse fint han hadde sagt om meg til kompiser og jeg hadde fått høre han likte meg ordentlig godt. Så den kvelden jeg veddet om dette kysset, så fulgte jeg han et lite stykke. Vi sa hade og 2 sekunder etterpå kom jeg på at jeg hadde inngått et dumt og teit veddemål. Men samtidig tenkte jeg som jeg hele tiden hadde prøvd å fokusere på: hva har jeg å tape? Så jeg ropte navnet hans så høyt jeg kunne, han hadde jo allerede kommet seg et lite stykke, og jeg løp etter han. Midt i bakken stoppet han opp og så litt rart på meg. Etter 5 sekunder med mumling kysset jeg han og vi sa igjen hade, denne gangen med et bredt glis om munnen begge to. Jeg løp hjem siden det var sent, og samtidig ringte jeg kompisen jeg hadde vedda med.

"Jeg skylder deg ikke 100 kr likevel.", sa jeg og gråt av glede. Jeg kunne ikke tro det, og jeg tror det enda ikke. Nå har vi vært sammen i snart 11 måneder og jeg elsker han over alt på denne jord.

Hvis ikke dét er det beste minnet mitt, så vet ikke jeg! :)

Linn Mette

30.12.2009 kl.20:01

Mitt beste minne er vel : Da jeg endelig tok fagbrevet som kokk, det var som om jeg ble 30 kg lettere og jeg er veldig stolt over at jeg klarte det, har desverre ikke fått muligheten til å bruke fagbrevet mitt enda på en måte, da jeg er sykmeldt og har snart vært det i 2 måneder. Kunne trengt litt sol og varme for å få tint opp de slitne og betente bena som gjør at jeg må være hjemme fra jobb isteden for å nyte fabrevet mitt ;D

Karoline

30.12.2009 kl.21:08

Mitt beste minne fra 2009 må være da mamma og pappa hadde vært i bursdag. Jeg lå på rommet å "sov". Har forresten vindu rett ved inngangsdøren. Så hører jeg mine foreldre utenfor: "Preben, ho har ikke lagt ud nøkkelen?" Roper mamma ut i full frustrasjon. (Merk at jeg skriver på dialekt) Så sier pappa: "Ånei, da kommer vi oss ikke inn da.." Så hører jeg bare et ordentlig "jammen, årrhhh" fra mamma. Så går mamma bort i garasjen, så hører jeg bare fra pappa: "Skal vi sove i garasjen i natt?" Haha vittig Preben, sier mamma med en liknende falsk latter. Mamma kom ikke tomhent ut fra garasjen, tvert imot. Hun hadde tatt med seg en feiekost. Så bryter hun ut "æ åpner vinduet med denne!" så hører jeg pappa "neei, ikke ødelegg vinduet nå!" Mens jeg derimot, ligger å vrir meg av latter i sengen. Mamma stresser og stresser og prøver å spørr pappa om hjelp og svaret hans er: "æ må bare røyke ferdig først!" Etter mye om og men, gir pappa seg og tar opp nøkkelen fra jakkelomma. Alt jeg hører fra mamma da er et stort "århhh!" Så går de inn og ser yttertøyet mitt i gangen. "Karo æ hær. Toalettveska også, men hvor æ skoane?!" Min kjære mor ble helt fortvilet fordi hun ikke fant skoene mine. Hører bare en høyrøstet mor fra gangen "Prebeeen, hvor æ skoane ho sine hen?!" Også sier pappa: "Åhh, slutt nå. Det er bare bra at jenta er her"

Jeg tror aldri jeg har sett mine foreldre i en slik tilstand og aldri har jeg ledd så mye som jeg gjorde denne natta. Mitt desidert beste minne fra 2009!

anniken88

30.12.2009 kl.21:20

Mitt beste minne fra 2009, er fra mestringsøvelsen vi gjennom gikk i forsvaret! En uke med meget lite mat, ingeting av dusj eller personlig hygiene og ikke minst mangel på søvn! Skulle egentlig ikke dra inn i forsvaret for jeg visste ikke om jeg ville, men jeg dro og overlevd mestringsøvelsen er noe av det største jeg har gjort så langt! Gikk flere mil, sovna når vi fikk sette oss for da var eneste muligheten til og sove, tror jeg aldri har vært så langt nede i kjelleren før. Fikk masse oppgaver der vi skulle løfte et belte på 60kg opp en tung bakke i halvsvime, men vi klarte. Når vi endelig var ferdige var jeg virkelig klar over hva jeg hadde gått igjennom! Så kom vi på rommene våre og fikk se oss selv i speilet og jeg skvatt for jeg hadde gått av meg et par kg.

Det er noe jeg aldri kommer til og glemme og mitt beste minne fra 2009 selv om det var hat der og da:)

idalouiise

30.12.2009 kl.21:30

Mitt beste minne fra 2009 var når huset våres ble bygget opp igjen .( Noe som akkurat har skjedd). tideligere dette året brant huset våres ned og vi mistet alt. heldigvis var det ingen som ble skadet under brannen men, det var jo utrolig trist.
Ihvertfall har det tatt utrolig lang tid å få bygget det opp igjen, og endelig er det ferdig. Og endelig kan pappa og de ta det litt med ro. Har vært utorlig mye stress og dårligplass der de bodde. Så nå har ting blitt lettere for de. Hadde en utrolig fin jul i år og hadde fått følelsen av å endelig være hjemme igjen^^

Helene

30.12.2009 kl.23:02

mitt beste minne fra 2009 var i vinterferien, når jeg besøkte mormor og morfar. De bor ganske langt unna så vi ser de ikke så ofte. I mars døde mormor, så vinterferien blir helt klart mitt beste minne. Siste gangen jeg så mormor :(

Savner henne utrolig mye, men tenken på klemmen hun ga meg og alle de gode ordene hun sa på flyplassen når jeg reiste hjem, det er helt klart mitt beste minne !

Iselin B

30.12.2009 kl.23:35

Hovefestivalen var mitt beste 2009 minne :)

Spesielt under the killers konserten, god drikke, super stemning, super musikk og supre mennesker :) Solbrun hud, og varmt var herlig! Helt herlig!

christiane

30.12.2009 kl.23:49

mitt beste minne er fra sommerferien når jeg og bestevenninnen min dro på hytta. vi solte oss, sang, lagde danser, skravla, spiste masse godteri, ja alt jenter gjør ! det er et minne jeg vil ha for livet, og jeg merker at jeg savner å oppleve det igjen :)

Ingvild

31.12.2009 kl.00:06

Mitt aller aller aller beste minne fra 2009 er fra pinsehelgen da jeg, min mor og venninna mi skulle besøke en vennefamilie på hytta deres. Jeg øvelseskjørte hele veien. Ca halveis kommer vi til en ferjekai hvor vi må vente på ferja i 15 min. Min mor går da ut av bilen for å lufte hunden før vi skulle på ferja i 1 time. Ferja kommer til tidsnok tid, på dette tidspunktet var min mor i telefonen, hennes telefon hadde en ganske dårlig høytaler så hun måtte konsentrere seg får å høre hva broren min i andre enden av telefonsamtalen sa. Jeg kjørte litt frem, begynnte å fløyte på henne og rope, men ingen reaksjon annet enn at hun viket med hånden som sa meg "kjør om bord". Kontrolørmannen vinket meg ombord, så jeg kjørte på. Parkerte bilen og var stolt over hvor flink jeg var. Jeg gikk i baksetet av bilen og fant boka og mobilen min, og da sto venninna mi med munnen åpen og sa :"båten er kjørt, og morra de er på kaein".

Dette minnet vil for evig være digg !

Birgitte

31.12.2009 kl.00:26

Mitt beste minne fra 2009 må være Dana-cup i Danmark med fotballaget!

Sol, sommer, fotball og søte gutter:D trenger jeg å si mer?!

Vi kom faktisk helt til semien, hvor vi tapte for laget som vant cupen. Vi ble beste europeiske lag!

Elisabeth

31.12.2009 kl.01:42

Mitt beste minne fra 2009 må være når verdens herligste kom hjem fra afghnistan, vel å merke at da kjente jeg han ikke. men så var jeg så heldig å møte på han mens han var hjemme, å jeg hadde mine 2 beste uker på mange år! Ett minne som aldri forsvinner!

Vilde :)

31.12.2009 kl.02:03

Mitt beste minne fra 2009 var nåkk da jeg var i usa med familien min :)

Søsteren min var utvekslingstudent så vi fikk treffe hele familien hun bodde hos, de var kjempekoslige og vi har fortsatt kontakt med dem :))Vi var i new york og washington. Vi var også med frihetsgudinnen, cinatown, madam tussaude, toetasjes busser, utenfor the hvite hus, capitol hill. Vi leide også en bil og vi klarte å kjøre på en "one way" så politiet kom etter oss, jeg trodde jeg skulle pisse på meg,men heldigvis skjønte de at vi var forvirrede utenlendinger på ferie. Det var en veldig vellykket tur og skal virkelig tilbake dit.

siljestavne

31.12.2009 kl.02:06

Jeg har opplevd en god del i det siste. Det var noe som skjedd som gjorde at jeg måtte inn i barnevernet på møte der. Jeg ble nektet å være sammen med kjæresten min som jeg hadde vært ilag med i fem månder da, nå sju månder. Jeg ble nektet å møte han i 2 månder til neste møte med barnevernet da de fikk inn i hodet til mamma å pappa at han ikke var så gal som folk tror. Så den beste dagen var da jeg kunne møte han uten å skjule det igjen. et godt minne det.

Silje<3

31.12.2009 kl.02:08

Jeg var på bursdagsfest i høstferien. Da jeg var ute på do hadde noen knust en rute, så jeg gikk bort for å se på mens jeg leide kjæresten min i hånden. Jeg satte fast skoen i gjørma å gle bakover. Jeg fikk en stor glassbit igjennom låret mitt , mistet to og en halv liter blod. Det som gjorde at det var det beste minnet mitt var at jeg overlevde. Fikk beskjed om at har jeg lugget en halvtime til å blødd har jeg ikke levd den dag i dag. Englevakt.

tineelisa94

31.12.2009 kl.06:02

Mitt beste minne fra 2009 er klart da Hønefoss Ballklubb rykket opp til tippeligaen! Jeg har aldri vært så stolt, glad, redd og nervøs på samme sekund!
Hvis Sogndal hadde scort, hadde vi ikke rykket opp. Jeg stod på stedet og gråt og skalv mens flere prøvde å berolige meg! Når kampen var ferdig trodde jeg ikke mine egne øre: HBK ER I TIPPELIGAEN! Aka Arena ble til den festarenaen! Og Hønefoss Ballklubb var ikke lengre et lag med fiasko med et lag av suksess! Dette var noe som har satt seg FAST i meg og jeg vil rett og slett aldri glemme det! Selv om det kanskje bare blir ett år i tippeligaen sier jeg JA TAKK! Enn å se på HBK spille mot Løv-Ham kommer Brann. Istedefor Skeid kommer Vålerenga. Istedefor TROMSDALEN kommer Tromsø.. Istedefor HØDD kommer Viking! Jeg gleder meg :-D

Lone

31.12.2009 kl.12:43

Jeg var med besteveninna mi til Portugal i to uker. Siden vi begge er litt fjortiser noen ganger var vi litt usikker på om vi kom til å krangle mye eller ikke. Men vi krangla nesten ikke noe, og vi hadde det så gøy. Jeg har aldri vært med noen andre til et annet land, og når jeg fikk lov til å være med besteveninna mi til Portugal kunne jeg ikke beskrive hvor glad jeg ble. Vi ble nærmere hverandre enn noen gang, vi fikk litt løse tråder og fikk lov til å gå ut å shoppe sammen og det var utrolig gøy, siden begge er utrolig glad i å shoppe. Vi var mye på stranda og prøvde mye forskjellige "ting" som vannscooter og å sitte i en opplåstbar ring etter en båt. Portugal er virkelig noe jeg ikke glemmer! :)

Lones@live.no

Kathrine

31.12.2009 kl.12:56

Beste minne er da jeg dro til Spania med en jente gjeng. Det var første gang uten familien, det var digg!!. Vi var der to uker. Varmen var på det høyeste, untatt tre dager hvor det var ganske kjølig og kaldt.. Ellers hadde vi det topp. Vi shoppa masse, solte oss og festa litt. Miss it!! ;-D

Sigrid

31.12.2009 kl.14:21

Da jeg ble sammen med min kjære, 09.09.09 : )

Og Københavnturen jeg dro på med noen venner i sommer, mens alle andre dro til varmere strøk. København er en nydelig by! =)

Kristina

31.12.2009 kl.14:44

mitt beste minne fra 2009 var i sommeren så fikk jeg møte faren min. Mamma og pappa er skilt og han bor i et annet land, altså ganske langt borte. Og jeg hadde ikke sett ham på cirka. 2 år! Vi holdt jo kontakten men ikke ett så nært forhold. Jeg er bare 14 år, det synes mange er sjokkerende.At jeg ikke har sett faren min på over 1 år og jeg er så liten. Men egentli er det ok for meg.Jeg husket da jeg møtte han på flyplassen. Ble utrolig glad og det kom et stort smil på munnen min! Han var bare her i 3 uker men han kommer til norge snart igjen lovet han! :) jeg synes det var d beste minne mitt ! :)

Aina

31.12.2009 kl.15:27

Jeg har ikke ett minne som er det beste minne. Men alle jentekveldene jeg har vært på er noe av det beste :) de betyr så mye for meg :)

Linn

31.12.2009 kl.16:36

Jeg har mange fine minner fra 2009, men det er et minne som liksom sitter bedre enn de andre. Det var når jeg og kjæresten min var i Tyrkia i sommer, så spiste vi på en restaurant _på_ vannet. Det var så spesielt og annerledes, akkurat slik som forholdet vårt:) God jul og godt nyttår!

solveig

31.12.2009 kl.18:11

det beste minne fra 2009.... hm, 2009 har vel egentli vært et fint og et veldig tungt år. dette minne er det beste og det verste minnet mitt, men bestemora mi døde etter og ha kjempet mot kreften i 13 og et halvt år hun hadde også kols. hun ble syk 1 uke før jeg ble født, og de siste årene har hun hatt det så vondt, og den 30 november tok hun farvel. det var sinnsykt tøft, det skal jeg ikke legge skjul på, men nå vet jeg at hun har det bra. selv om dette er det verste minnet mitt fra 2009, var det likevel en av de beste, for nå vet jeg at hun passer på meg, og har det bra der hun er nå, for i den tiden før hun døde, hadde hun det ekstremt tungt og vondt. hvil i fred<3

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits