Når unger selv vil bestemme hva de skal ha på! :)

Jeg var ikke gamle jenta før jeg lagde et sant helvete dersom mamma eller pappa våget ikle meg noe jeg ikke ønsket! Jeg bodde i London og gikk på skole allerede som 4 åring, der hadde vi gymnastikk i bare truse og t-skjorte (hadde vel skapt ramaskrik den dag idag, men jeg overlevde sånn halveis ;)....

Allerede 4 år gammel husker jeg hvor viktig det var at jeg hadde på meg en ekstra fin truse (helst rosa med sløyfer eller noen slags form for pynt) og t-skjorte til denne gymtimen - AMMAGADDDDD, man er teknisk sett en baby når man er 4 år!! Og folk sier man vokser på seg divanykker?? I think not hehe ;)


Sondre som babyloff - kjenner jeg får LITT babydilla når jeg ser hvor søøøøøøte de små gullene er!!! ♥

Det er vel en kjennsgjerning at jenter kan være noe (les: MYE) verre enn gutter på nevnte område. Gutter derimot er skikkelig håpløse når det kommer til "slupp tung ting" syndromet, dere vet hva jeg mener - alle kroppsdeler bare henger & slenger idet man skal kle på dem slik at det føles som man kler på en sandsekk..med armer og bein riktignok, og spesielt i barnehage alder gjelder det for GUDS skyld å ikke slippe dem av synet når man nærmer seg avgang!!

Et lite feiltrinn der, og du ender opp med en superglad 2 åring som på REKORDTID har flekket av seg alle klærene, kastet dem ut vinduet, tredd bleia over hodet og gjerne tisset på skoene dine for å "toppa heile driden" som vi sier her i siddisland ;)

Sondre har både tisset på sko, tredd bleia over hodet og alt jeg nevner over - men utover det kan jeg telle på en hånd de gangene han virkelig har insistert på spesielle farger på klær etc. (som feks. rosa vogn til bamsen når han var 3 år, Ståle var sikker på han skulle ende opp som homofil - IKKE AT DET ER NOE GALT MED DET - men jeg tviler på at en rosa vogn blir det utslagsgivende isåfall)

UANSETT!

Plutselig over natten har han fått dilla på hatt! Ikke spør MEG hvor han har det fra........Idag var det iallefall ikke snakk om, han skulle ha hatt på skolen dermed basta! Jeg vurderte å ta opp kampen i nøyaktig 2 sekunder før jeg fallt til ro med at han selfølgelig kunne ha på hatt dersom han virkelig både turte og hadde lyst å gå med det. Hvem er jeg til å leke motepoliti liksom?? ;)

En storfornøyd ung kar kom strålende fornøyd hjem fra skolen fordi han hadde fått så mange komplimenter av både jenter og mødrene deres hehe ;)

"Og mamma, det e bare de aller aller tøffeste så tørr gå med sånt vettu!" Hehe, herlig!

Her har dere skatten min med (min) hatt, som han fullstendig har lagt sin elsk på ♥

I believe the children are our are future
Teach them well and let them lead the way
Show them all the beauty they possess inside

W. Houston "Greatest Love Of All"

Mammaloffen Linn ønsker alle en riktig god natt eller god morgen! ♥

11 kommentarer

matja

20.04.2010 kl.07:57

Hehe,herlig.Bare vent til han bruker 1 time på badet og en halv boks gele for å få håret perfekt.Pappas aftershave er heller ikke trygg:)Kos dere å ha en fin dag:)

Jonny Rev

20.04.2010 kl.08:58

Ja hva en vil ikle seg av tekstiler er ikke lett når men er barn og mamma/pappa ikke liker det

soffan

20.04.2010 kl.09:49

Naaaw, har är ju skitcool i sin hatt ju :)!

Stine :)

20.04.2010 kl.10:19

vil du stille spørsmål til vennina mi som har spørsmålsrunde gå inn på

http://lovegoeslovecomes.blogg.no/

og still spørsmål!! : D

Ida

20.04.2010 kl.10:30

Likte hatten! :D

Henriette

20.04.2010 kl.10:55

hehe, for en tøffing! :)

alicemadelaine.blogg.no

20.04.2010 kl.11:28

Bra blogg!

Kommenter gjerne tilbake:D

ingerslilleverden.blogg.no

20.04.2010 kl.12:56

Hehe, så herlig!

Dog ikke helt enig i den forskjellen du beskriver mellom gutt og jenter. ;p

tjukkebollefeita

20.04.2010 kl.14:26

Herlig!!

Og han kledde hatten virkelig godt :D

Cathrine29

20.04.2010 kl.21:23

Guri, for en kul type! Mye kulere enn mange langt voksnere enn han, for å si det slikt.. Han var jo kjempefin i den hatten, skjønner godt han vil ha den på! (og han er sikkert inspirert av deg, tror du ikke? ) ;)

Karina

21.04.2010 kl.19:50

Så kul an va da :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits