** Smil smitter!! **

Åååå for en fin start på uken jeg har hatt! Det er ikke til å stikke under en stol at det strålende været har positiv effekt på oss noen og enhver. Hvem har problemer når solen stråler, fuglene synger og sommeren er på vei???

Idag har jeg blitt stoppet av flere damer på jobb som har skrytt av flettene i håret mitt, antrekket mitt, øyenfargen min og en fremmed stoppet meg t.o.m og sa jeg lignet på Månestråle (som jeg simpelthen elsker)!! Gjett om jeg svevde bortover gangen etterpå, hehe ;)

Fordi jeg bobler over av glede selv sprer jeg selfølgelig gode gjerninger videre og har både gitt komplimenter til kollegaer som også har funnet frem sommerskjørt og latt solen inspirere outfit'et, og muntret opp venninner som har det tungt og ikke minst SMILT til menneskene rundt meg.

Smil smitter, varme ord smitter - pay it forward peoples!! Vi har MASSE å være takknemlige for, MASSE å spre videre - bruk hver dag som om det var den siste ♥

               
                
Ikveld etter lekser & kosetid med lillemann står ZUMBA på plakaten (kl.20.00 på Arena, Stadionparken). Jeg gleder meg ALLTID til å ha timer med venninnen min Linda, vi storkoser oss over alle de danseglade damene (..menn er selfølgelig også velkomne) som detter inn dørene hver gang det skal shakes ;) Fantastisk å kjenne hvor mye positiv energi og smil som hopper fra den ene til den andre når mange har det gøy sammen. Can't wait!!

Legger ved et av favorittbildene av meg & Linda, det er et typisk "in the moment picture" hvor vi egentlig skulle stå "oppstillt" men endte opp med å skrattle over noe som skjedde. Fotografen knipset ivei og resultatet ble et bilde jeg setter kjempestor pris på. Love in a kodak moment

Hun som tok bildet er også en fantastisk person som heter Liv. Hun er et flott eksempel på dette med å spre positiv energi, bygge folk opp og oppmuntre til å følge drømmer. Håper vi ser deg ikveld Liv! :)

Her er bildet jeg liker så godt, pga menneskene både foran og bak kamera! ♥

                      

Live, love, laugh!!

// Linn

10 kommentarer

Malene B. Viken

03.05.2010 kl.14:18

Fine bilder :) Mhm smil smitter, og en god latter forlenger livet!

Cathrine29

03.05.2010 kl.16:05

En av grunnene til at jeg leser bloggen din, er ditt smittende humør. Synes du har slikt et lyst syn på livet, smiler og er positiv (sånn for det meste, med mindre du blir en hamster ;). Jeg bobler også over av vårlykke nå, det er bare så deilig å kjenne sol, glede og overskudd. Og vårklær ;) Keep smiling!

@nne-mor

03.05.2010 kl.17:32

Hehe.......jeg fikk et flott kompliment hos en pasient her om dagen ; "Du må bare smile mye, du er så pen når du smiler", hvorpå jeg gliste fra øre til øre.......så fortsatte hun....."og det gjør ingenting at dobbelthaka di synes bedre da!!!" Haha!!!!! Gjett om jeg fikk meg en god latter!!!

Ha en strålende uke Linn!!
Stikker bare innom for å ønske deg en fin mandag:)

Lyst på elektronisk gratis gavekort som du kan bruke til hva du vil og hvor du vil?

Konkurranse, vinn også gavekort!

Silje Viktoria

03.05.2010 kl.18:00

Du var peeeen!;)

Cupcake Lian <3

03.05.2010 kl.18:01

Fine bilder :] Ja smil smitter, det er en bra ting .

Grethe

03.05.2010 kl.19:00

:-)

Lene

03.05.2010 kl.19:13

Nydelige Linn!

Linn Elisabeth

03.05.2010 kl.23:56

Ååå takk for kjempesøte tilbakemeldinger!! Cathrine29 og Annemor: Setter stor pris på at dere leser bloggen min, det er alltid koselig å lese kommentarene deres og jeg føler meg heldig som har slike lesere som dere :)

God natt! :)

H O Y E S E N

06.05.2010 kl.21:42

Koselige bilder:)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits