Om kjærlighet til hunder!! <3 Og psykopatiske massører.... ;)

Heizann & hoppzann! (Uuuh, ingen skal si jeg ikke kliner til med fjortissfraser! ;)

Det slo meg isted at jeg ikke har fortalt dere hvilken dag det er idag! Stakkers dere!! Hva tenker jeg på som er på jobb hele dagen?! Jeg MÅ få prioriteringene mine iorden altså!! ;D

Vel vel, idag er det altså blitt onsdag! Ukene fyker jo avgårde, jikes! Før vi vet ordet av det er vi i ...juni liksom (bra Linn, skikkelig heftig punchline goin'on there!! Red.Anm.)

Jeg har store problemer med å gå idag etter styrke - og dansetrening mandag og tirsdag.... Dersom noen føler overveldene trang til å massere meg er de hjertelig velkommen til Zetlitzvei....ehhh.. Ptroooooo Linn Pinn, hold your horses girl! Fikk plutselig mamma's grusomme nettadvarsler friskt i minne..."det finnes psykopater som kan bruke ting til å ta deg, for GUDS skyld ikke legg ut noe som kan fortelle dem hvor du bor"..  NOE sier meg at å legge ut privatadressen min i samme setning som jeg etterlyser massører KAN oppfattes som en slags morbid form for invitasjon....?

La meg rette opp i dette her sporenstreks: Jeg ØNSKER massører, men IKKE psykopat massører (med mindre de masserer bedre, er det noen som vet?? Finnes det noen slags spørreundersøkelse hvor folk har sammenlignet vanlige kjedelige massører med feks. crazy ass psykomassører?? Ikke vet jeg, bare slenger ut en brannfakkel jeg!) og viktigst av ALT: Jeg ønsker ikke at du tar snarveien inn i huset mitt gjennom et vindu midt på natten liksom...

Sånn uansett hvis du skulle gjøre det, så bør du belage deg på å bli veldig godt kjent med..


Neineinei, rot i bildearkivet - vent litt!!

Heeeer vet du:


Tadaaaaa, Hugo Boss - en 65 kg tung mastiff som ELSKER psykopat massører!! Til frokost faktisk!! ;)

Dersom du ikke tror meg kan jeg tilby følgende:

1. Du kan komme snikende gjennom vinduet om natten og se selv hvilken mottagelse du får..

2. Du kan høre på historien om hvordan den forrige naboen min ble mottatt..

Historien om hvordan naboen min ble mottatt (kanskje ikke den mest kreative overskriften! ;)

Det var en gang en mann som trengte strømkabler til bilen. Mannen kom luskende på døren sent en kveld når fruen i huset var alene hjemme. Skjønt helt alene var hun ikke, Hugo the Killerdog (skjønner dere tegningen eller??) var også hjemme.

Fruen i huset ble litt stresset da hun så det stod en mørkkledd mann med caps som hun ikke kjente igjen utenfor døren, hunden merket seg at hun ble litt urolig og reiste seg sporenstreks opp på alle 4 og gikk sammen med henne til døren.

"Har du strømkabler" spurte mannen,

"Jeg må ringe og spørre mannen min hvor de er" svarte hun og gikk inn i stuen for å hente mobilen.

Da hun kom ut igjen så hun at døren stod på gløtt og hverken hunden eller mannen var i gangen lenger. "Det var da merkelig" tenkte hun og kikket ut på forsiden av huset.

Der så hun hunden med full bust på ryggen gå knurrende mot mannen i rolig tempo, mannen stod lenger borti gaten bak bilen sin og ropte: "Du vet du hva, det går HELT fint, jeg tror faktisk bare jeg tar bussen eller ringer en taxi eller noe jeg".

Hehehehe, STAKKERS mann!!!

Men tilbake til det vi snakket om: Er det noen som er flinke å massere her eller??? IKKE????!

// Linn ;D


JEG synes bare han er søt jeg!! ♥

Én kommentar

mindreverdig

05.05.2010 kl.18:45

nydelig hund=)

hilsen http://mindreverdig.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits