Hei! :)

23.mai avgjøres det hvilke 10 semifinalister som møtes til finalen i Miss Brun og Blid 2010. Du kan gå til www.missbrunogblid.no for å se hvordan plasseringen ser ut til enhver tid.

Hvem synes DU skal vinne? Følg denne linken og skriv begrunnelsen din, så er du med i trekningen om 10 solpass fra Brun og Blid (Konk. varer t.o.m. 23 mai)

Ellers vil jeg også tipse om MakeStyle sitt tilbud - dersom du handler for 500 kr får du med en ECO Fruit Shampoo til en verdi av 150,- Følg  linken for å komme til nettsiden deres.Kosedress fra BigBaby.com deles ut ila uken, stay tuned!

Kaldt i Stavanger idag, måtte frem med kåpen. Jada, vet jeg ser ut som Tina Turner på håret, fest det!! ;DEllers: Mandag med stor M - kommer sterkere tilbake! :)

// Linn

Ikveld blir det Zumba! Shake shake shake your moneymaker ;)

2 kommentarer

HegeKristin

10.05.2010 kl.18:21

kult:)

VICTORIA ★

10.05.2010 kl.18:24

Stilig sang :-D

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits