All We Ever Do Is Say Goodbye..

Howdy! :)

Idag er lillemann på kino med farmor'en sin, og så skal han overnatte der. Skolen har fri imorgen, men vi vanlig døende må nok fint pelle oss på jobb. Veldig deilig å ha hjelp fra besteforeldre i slike situasjoner, det er ikke få dager man skal fikse seg ifht planleggingsdager osv. når man har barn og jobber.

Men han er i de beste hender hos bestissene, pleier få det meste han peker på der igården - tipper han kommer hjem med masse nytt krutt til knallpistolen. Det har nemlig blitt beslaglagt her i huset, er liksom grenser for mange ganger man gidder hoppe i lysekrona til alle døgnets tider p.g.a smelling i tide og utide - og når man ikke forstår forskjellen på ute og inneleker ender det fort i konfiskering for en liten cowboy ;) ..... helt til man drar med farmor til byen that is! Da kommer man hjem med en ny ladning madness hehehe ;) Jaja, på 17.mai skal han få knalle i takt med russetoget til han blir grønn i fjeset.


Some people call me the space cowboy, some call me the gangster of love

Jeg har gjort et rush i huset, betalt regninger, gått igjennom nytt Zumba program og nå tror jeg sannelig jeg skal sette meg til med "album prosjektet". Det finnes omtrent 3000 bilder jeg ikke har fått i album enda, ganske enkelt fordi jeg lager collager og driver med scrap booking - så hvert eneste bilde tar 4ever å bli ferdig med. Men til gjengjeld er det veldig koselig å sitte & se gjennom i etterkant. Sondre elsker når jeg forteller og viser bilder fra han var liten.

Er ikke helt i slaget idag, vondt i halsen og småfrysen - har ikke tid å bli syk så satser på det går over til imorgen!

Angående musikktips: Jeg har fått totalt dilla på John Mayer, her har dere to nydelige sanger som siver ut av høytalerene mine idet jeg setter igang med albumprosjektet "Never Ending Story" ;)

Enjoy!

// Linn7 kommentarer

brb96

13.05.2010 kl.16:13

HeHe;P søøøte gutt du har ! <3,, digge bloggen din ! <3 Søta !

Dea'

13.05.2010 kl.16:24

Super blogg, stå på !

Hyggelig med en liten kommentar tilbake også .. :)

Mari

13.05.2010 kl.16:29

Så søtt bilde :) Blir sikkert stas for han på 17.mai da, er alltid så mye som skjer!! ;)
John Mayer er bra! God musikk!

Anna & Ellen

13.05.2010 kl.16:53

søt gutt :D stakk bare innom for å ønske deg en god dag videre, stå på med bloggingen, digger bloggen din :D

-ellen.

Kristine AGA

13.05.2010 kl.17:57

sv: Tusen takk søta <3

soffan

13.05.2010 kl.17:59

Oooo, John Mayer... I like! "Slow dancing in a burning room" är min favorit :). Det var GRYMT när de dansade till den i "So You Think You Can Dance"!!!

Linn Elisabeth

13.05.2010 kl.18:55

Soffan: Aha, will check it out!! :)

Takk jenter, ha en fin dag dere også! :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits