Livet er mer enn bare jobb..

Jeg har en tendens til å ta på meg litt mye. I perioder kan jeg føle at jeg ikke gjør annet enn å løpe fra den ene jobben til den andre, kun avbrutt av tid med familien og husarbeid - noen ganger skulle jeg ønske det fantes tre av meg! Well that's about to change!

Jeg liker å jobbe, det er ikke det - og jeg trives veldig godt i alle de ulike stillingene jeg har, men jeg skal bli flinkere å prioritere mengden av jobb og prioritere mer egentid. Mer kvalitetstid med de jeg er glad i og kutte ned på stresset. Starting from NOW!

Jeg er allerede igang med endel spennende nye prosjekter, og velger å fokusere på det jeg allerede er igang med istedenfor å ta på meg ENDA mer og brenne lys i begge retninger.


Admiral Pedersen taking ovah'! ;)

Det dukker stadig vekk opp spennende tilbud som jeg blir fristet til å si ja til. Feks.neste helg har jeg fått jobbtilbud i Sverige om å spille inn en reklamefilm som skal spilles på tv der, noe jeg først ble veldig glad for - men det betyr at jeg må være borte en hel helg fra familien, at jeg må bruke helgen på å jobbe og ikke minst, være alene når jeg ikke jobber.... kjipt, kjipt, kjipt!!

Det kunne absolutt gått fint, jeg kunne lett kjørt på - men det er bare det at jeg ALLTID kjører på, før eller siden må jeg lære meg å si nei og innse at jeg har gått av mer ro. (Mamma & pappa som akkuratt datt av stolen nå: Jada, jeg innrømmer at jeg også har visse begrensninger, utover det har jeg ingen kommentar, hehe! ;))

Istedenfor skal jeg kule ned tempoet, tilbringe fredag og søndag med familien - og på lørdagen blir det GIRLSNIGHT only!! Det gleder jeg meg stort til!!! Tror knapt det finne noe så forløsende som en kveld med de beste jentene mine!! ♥

Reklamefilm eller ikke, jeg TRENGER jentene mine og familien mer enn penger på konto - noen andre får smile til kameraet!

Jeg tror egentlig det er et typisk jentesyndrom, dette "flink pike" syndromet hvor vi har så høye forventinger til oss selv både privat og i jobbsammenheng at vi før eller siden går på en smell om vi ikke lytter etter kroppen og "den indre stemmen" vår.

Er du flink å prioritere og si nei? Eller prøver du også å rekke over alt du kan måned etter måned?

// Linn

Denne må definitivt spilles ila jentekvelden, herlig sommersang!!

7 kommentarer

Anonymous

15.05.2010 kl.20:13

Kjempefin blogg :D ♥

The voice - like or dislike?

HA EN STRÅLENDE DAG VIDERE!! <3

Legg meg til som venn:P<3?

Kine Bekken

15.05.2010 kl.20:14

Sier som regel ja til det meste, må bli flinkere til å si nei.

Fint bilde av deg :) Ønsker deg en fortsatt fin helg & ikke minst 17.Mai! :)

Urban Frontlines

15.05.2010 kl.20:15

Viktig å ta seg tid til seg selv en gang i blandt! :D

askmeagain

15.05.2010 kl.20:26

har du noe du vil ha svar på, er det bare å stikke innom og spørre meg!

<3 ragnhildliven

15.05.2010 kl.20:31

vil så gjerne rekke alt :) men prøver å prioritere. heldigvis har jeg ikke så mye stress, så går som oftest fint!

frøkenfryd

15.05.2010 kl.21:49

Jeg føler meg herved truffet. Lider nok av flink-pike-syndromet selv. Men resultatet hos meg blir igrunnen bare at jeg føler alt jeg gjør blir halvveis.

Jobber så mye at det går utover mammarollen, har så mye skolearbeid at det går utover jobben, har generelt så mye på meg at det går utover mannen, and the list goes on and on.

Har hatt et helvetesår med alt for mye greier på gang, men går nå mot bedre tider hvor jeg har lært av mine feil og innsett at jeg ikke er superwoman. Det er rett og slett ikke mulig for en person alene å jobbe 70%, studere 100%, ha en liten en UTEN bhg plass med endel spesielle behov, og samtidig holde huset presentabelt, være god samboer, god mamma og hundemamma. (Spesielt om man tar med i beregningen at mannen i huset mildt sagt er dysfunksjonell som hushjelp) :P

BTW: når kommer solpasset mitt i posten? Er fortsatt like bleik. :-O

Ha en supersuper helg og 17mai feiring! :)

Cathrine29

19.05.2010 kl.18:57

Lider også av flinkpikesyndromet... :( Men etter et lite knekk på jobb i fjor, har jeg lært! ;) Nå er det null-stress-tankegangen som dyrkes :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits