Heldig jente!! :)

Hei! :)

Etter at jeg ble en av finalistene i Miss Brun og Blid har jeg fått kjempehyggelige henvendelser angående sponsing. Utrolig kjekt!! Det er en veldig glad jente som blir stylet fra topp til tå av proffe folk før finalen. Kjekt å føle seg tipp topp når man skal granskes av en jury iført bikini!

Selve finalen blir en klassisk missekåring med catwalk i både kjoler og bikini, men på fredagen før finalen skal vi på fotoshoot og treffes på Oslo Plaza, jeg synes det er supert at det både er foto og catwalk vi dømmes ut ifra, og har såklart lyst å se best mulig ut. Derfor må jeg si TUSEN TAKK snille sponsorer som hjelper meg! Setter kjempestor pris på det !! :) Jeg er en heldig jente som har så mange gode støttespillere på laget!!

Imorgen skal jeg sette på 60 cm lange extensions hos Her Hair på Bikubå! Sweet :) De ligger vegg i vegg med Brun og Blid for dere som ikke vet hvor de holder til. Dere kan melde dere inn i facebook gruppen deres HER for å følge med på nyheter, tilbud og forskjellig. Akkuratt nå har de en kampanje hvor du kan få extensions til 39 kr,- pr.punkt. D.v.s at hvis du setter på 100 punkter (det er masse!!!) så koster det 3900,-. Da er klipp inkludert i prisen.Jeg skal også legge negler, få litt sminke & hudpleieprodukter og forskjellig fra Make Up Art. Make Up Art er drevet av samme eier som er modellmamma i Model Art. Jeg steller alltid vipper/bryn & tar hudpleiebehandlinger hos dem (eller på bAre, de er rå på brasiliansk voks hehehe ;)).

Make Up Art holder til på Kvadrat og tilbyr alt ifra vippe extensions, negler, hupleie, make up, voksbehandlinger osv.osv. De har et team med proffe hudpleiere og make up artister som jobber der og i tillegg kan man kjøpe produkter. De har syyyykt mye kjekt. Alt ifra hupleieprodukter som Dermologica, Babor til sminke som Glo Minerals, Smashbox, Too Faced og masse masse mer. Trykk på linken for å se nærmere på prisliste/behandlinger etc.

Siden jeg får så mye kjekt dettende i fanget, tenkte jeg at det var på tide å glede noen av dere også nå. Derfor skal jeg nå annonsere vinneren av BigBaby konkurransen:

Hipp hurra til Gummimamma, du kan nå offisielt joine oss i Teletubbies klubben hehehe ;))Gå inn på www.bigbaby.no og plukk ut den kosedressen du vil ha. Gratulerer så masse, håper du blir fornøyd! :) Send meg en mail til linnewp@hotmail.com med navn, adresse + dressen du vil ha og i hvilken størrelse.

Til dere som ikke vant, ny konkurranse kommer her snart - stay tuned! De har masse flotte dresser på lager til dere som ikke klarer vente, sjekk det ut selv HER!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en riktig fin onsdag sålenge! Jeg skal jakte på sønnen min og skrubbe ham i badekaret nå :)

Kos og klem fra lerken Linn ;D

12 kommentarer

lever livet

26.05.2010 kl.19:20

Utrolig fin blogg ;)

Koselig om du kan kommentare tilbake ;)

Kamilla^,^

26.05.2010 kl.19:21

Heihei<3

søt blogg.

Hyggelig om du stikker innom bloggen min , jeg har konkurranse!
Bortskjemte skitunge ;) hahah! Det er velfortjent ja snuppa =)

Liss-Mari Stensland

26.05.2010 kl.19:26

vil bare si at jeg elsket headeren din pena ♥

Sandra

26.05.2010 kl.19:32

heldiggris!

Kaya Emilie

26.05.2010 kl.19:40

fortjent :-) pen jente

SILAT - Silje Glorvigen

26.05.2010 kl.19:54

Ååh, heldig! :) men som de andre skriver, er det vell fortjent! :D Du er kjempepen :)

Linn Elisabeth

26.05.2010 kl.20:03

Tusen takk jenter, så fint sagt av dere! :)

Mari

26.05.2010 kl.20:17

Heldige deg! Du er kjempepen, lykke til da. Du vinner sikkert tror jeg :):):)

Hege

26.05.2010 kl.20:41

Stilig! Du blir nok stunning som alltid Linn :-)

bd

26.05.2010 kl.21:36

Masse lykke til!!!!!Krysser fingrene for deg:-)

Gummimamma

27.05.2010 kl.00:01

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!

For en fantastisk hærlig nyhet :))

Er det mulig?! Tusen tusen takk :)

Og gratulerer så masse med finaleplass, har stemt og stemt :))

Da kommer det en mail fra meg om ikke lenge :)

Tusen hjertelig takk igjen :)

Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits