GOOD TIMES!!!! Et skikkelig EGOISTISK "Fuck Janteloven" innlegg!!! ;)

Jupp, that's correct!

Idag har jeg nemlig hatt en rrrrreal good princess treatment time, and DAMN that felt good!!!!!!Alle bloggere vet at det skjer tre millioner ting "behind the scenes" som man ikke bretter ut om på bloggene sine, og jeg har saktens hatt min del av motgang siste tiden.... Men som "the saying often goes" : After the rain comes the sun!(Sånn forøvrig ganske herlig når jeg blander norsk og engelsk or what? Hva kan jeg si... jeg bodde i London når jeg var liten, noen ting lar seg bedre utrykke på engelsk.. i rest my case hehe :)

Idag har papsen min tatt Sondre på en guttetur og kjøpt vanngevær & kost seg med ham imens undertegnede fikk nyte luksus på mer enn en måte.

Som dere vet skal jeg være med i denne Miss Brun og Blid finalen som går av stabelen 26.juni på Emil & Samuel (trykk på linkene) i Oslo, og idag har jeg funnet de RÅESTE FREAKIN klærene ever!!!!

3 dyktige motebevisste jenter stod til min disposisjon, SNAKK om luksus treatment! Jeg har prøvd bikinier og luksuskjoler til den store gullmedaljen! Følte meg nesten litt flau for halve butikken stod og kikket på når de styrte og balerte med meg.. men kjekt å føle seg som en prinsesse da, i'm NOT complaining!

Har ikke lyst å vise bilder av det jeg fant, for jeg vil ikke røpe for hverken konkurrentene mine eller andre som skal se finalen hva jeg kommer til ha på meg, men en ting kan jeg si: Jeg følte meg flottere enn jeg gjorde den dagen jeg giftet meg. GOD DAMN for noen hotte kjoler!!! Skikkelig luksus design, stoff, osv. osv. WICKED!!!!Bikinien er jeg også superhappy med. Og her kommer vi til innholdet i overskriften, nemlig fuck janteloven! Det vil alltid være noen som er sjalu og misunnelige over at det går bra for andre, at andre får klær/ sminke/ sko/ slik jeg får nå pga konk., at enkelt blir sponset på bloggen, at andre ser bra ut, får oppmerksomhet osv. osv.

Jeg er nå blitt 30 år men er STOLT over å kunne si at jeg uten problemer skal kunne konkurrere side om side i bikini med 19 år gamle jenter som ikke har født engang, og at jeg ikke har dårlig samvittighet EN ENESTE PLASS for at jeg har selvtillit nok til å si det eller for at jeg blir dusjet i denne luksusen som drysses over meg, jeg deler saktens ut nok gaver, premier, omsorg og gir av meg selv på alle måter ellers - I'M TOTALLY WORTH IT SO SHUT UP!!! ;D

I tillegg til at jeg blir sponset med rådyre klær, skal jeg bli dillet med fra topp til tå slik at negler & alt er perfekt til selve finaledagen. Brazilian Silk forlenging fikk jeg jo av Her Hair for et par uker siden som jeg også har skrevet om tidligere (trykk på linken), er det rart jeg føler meg som verdens heldigste jente akkuratt i denne tiden før finalen eller???


Mine lange lekre lokker. Buddah likes!!! ;)

Men negler, øyenbryn, vipper, hud etc. står Make Up Art for, har endel behandlinger jeg skal på i ukene frem mot finaledagen. Fikk kongeprodukter av modellmamma'en min i Model Art og eier av Make Up Art på Kvadrat da jeg var innom idag & det var AKKURATT hva jeg trengte etter alt som har vært i det siste! GOOD FOR ME!!!!!!!! ;)
You know what I'm saying?? Er i himmelen!! Det her er jo nok produkter for resten av livet hehehehe ;)))


De flotte jentene på Make Up Art på Kvadrat, stjerneteam!!!!

Og hvis dere lurer på hva Make Up Art tilbyr av behandlinger, vel finn en ting de IKKE tilbyr sier bare jeg hehe ;)Som nevnt har jeg hatt mye motgang i det siste, men jeg har også MYE som går veldig bra for meg om dagen & da blir det alltid noen som må slenge med leppa.. slik er det jo dessverre i dette Jantelov landet... ( Og at det tilfeldigvis er jenter som selv ikke gikk videre i samme konkurranse gjør det jo ikke særlig vanskelig å gjennomskue misunnelsen heller...;)

Jeg er en omsorgsfull og snill jente, det har jeg ingen problemer med å si. Jeg har et veldig stort hjerte og bryr meg om andre mennesker i alle sjikt av samfunnet. Jeg er ikke en selvopptatt bitch på noen som helst måte!
 
Når jeg feks. instuerer klasser på treningssenteret er jeg opptatt av å se medlemmene og er der for å oppmuntre, inspirere og motivere dem. Ikke for å vise dem hvor rå jeg er på å danse el.lignende. Men når jeg jobber med modell oppdrag er det klart jeg har fokus på meg og mitt eget utseende og vil ta meg best mulig ut, vise klær/produkter så bra som overhodet mulig for oppdragsgiver og gjøre kunden mest mulig fornøyd.

Man har vel alle sammen en rekke ulike roller i livet man skal følge opp, jeg er både mamma, søster, datter, trenings instruktør, direktør assistent, modell og masse masse mer. JEG sjonglerer lett blant de ulike rollene og må bare le av at enkelte er så trangsynte at de ikke klarer skille "modell Linn" fra "mamma Linn" for å nevne et eksempel.


Den VIKTIGSTE i hele livet mitt, my sun, my moon, my EVERYTHING!!! ♥

Jeg er stolt av å ha kommet til finalen og jeg gleder meg masse til å både treffe de andre finalist jentene, være med på pressekonferanse, fotoshoot'en og ikke minst selve catwalk delen hvor vinneren til slutt blir kåret. Jeg har LOV å være stolt av meg selv, glede meg på mine egne vegne og unne meg selv litt luksus!

Jeg har også MASSE andre kjekke ting på gang i livet mitt, bl.annet har jeg blitt kontaktet av "Feelgood Scene og film Tv" som vil ha meg med i et pilotprogram for TV2, jeg har blitt booket til endel kjekke instruktørjobber og masse masse mer jeg ikke vil gå inn på siden jeg snart har skrevet like mange sider som sagaen om isfolket tilsammen hehehe ;))

But I'm keeping my head up high even though it rains, even though it's tuff times, even though I sometimes feel small, sad or disappointed over people letting me down or trying to pull me down - cause at the end of the day I KNOW I HAVE NOTHING TO BE ASHAMED OF, NOTHING TO APPOLOGIZE FOR AND THAT I AM A BEAUTIFUL PERSON IN EVERY MEANING OF THE WORD!!!!Helt ærlig : HVORFOR KAN IKKE VI JENTER BLI FLINKERE TIL Å STØTTE HVERANDRE, ROSE HVERANDRE, OPPMUNTRE HVERANDRE OG UNNE HVERANDRE GODT???

Sprer du negativ energi og har en negativ holdning vil det ikke føre særlig godt med seg. Det føles MYE bedre å ha en positiv innstilling og holdning til både livet, menneskene man møter og ikke minst ovenfor seg selv. Ros menneskene rundt deg, ikke rakk ned på dem. Live, love, laug!!!!! (,"(",)

VÆR STOLT AV DEG SELV, ELSK DEG SELV, OG FUCK JANTELOVEN!!!!! Du ER noe, du SKAL tro at du er noe og du skal DRITE i alle som sier noe annet!!!!!!

♥ Linn

Good times!!!!

29 kommentarer

Thea

12.06.2010 kl.21:58

Så utrolig bra og oppløftende innlegg!!!! Du har glemt en ting på din liste.... Og det er at du inspirerer og motiverer leserene dine på denne bloggen!

Keep up the good work! ;)

Anna & Ellen

12.06.2010 kl.21:59

hehe ;- ) ha en fin kveld !!

-ELLEN - KOSELIG MED KOMENTAR TILBAKE !

Wolverinne

12.06.2010 kl.22:02

oioi! se her ja! skjer virkelig mye i livet ditt:) så gøy :) nyt det!! du fortjener det!

sugarogelise

12.06.2010 kl.22:06

woah ! man skulle trodd du var 20 når man ser på deg ! DAMN GURL !

Andrea

12.06.2010 kl.22:08

Stå på Linn :) Du er et flott forbilde for andre og du bør så absolutt være stolt over deg selv. Skulle ønske jeg hadde litt av selvtillitten din. Lykke til i finalen!

Klemmer fra Andrea - fra Kristianslysttidene :)

Eva-mor

12.06.2010 kl.22:15

Bra skrevet.Hadde det ikke vært for deg så hadde jeg ikke begynt å trene igjen etter to fødsler, men jeg fikk "ræva i gir" og begynte,og nå er jeg i topp form og klar for bikinisesongen-yeah :)Du er en stor motivator for mange!

Ønsker deg masse masse lykke til i finalen..-skal sende mange varme lykketanker den dagen! Stå på!

Cathrine29

12.06.2010 kl.22:53

yeah, girl, I hear ya! LIker disse velformulerte innleggene dine... jeg synes jeg er en mester på å støtte, glede og backe andre opp, særlig jenter kanskje. Litt sånn: gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg selv. (for jeg blir jo så takknemlig av litt støtte og kjærlighet, det betyr masse masse i hverdagen).

jeg støtter deg også, heier på deg i finalen. Du fortjener å vinne, du ER jo brun og blid (og om mye annet foregår på baksida, så skjønner vi jo det). livet er sjelden bare latter for folk flest.

prinsessklemmer fra meg

@nne-mor

12.06.2010 kl.23:20

U go girrrrrl!!!!!!

Karina

13.06.2010 kl.00:26

Haha.. Eg digge deg eg, Linn ;D Du snakke rett fra levrå og elske det ;) Eg unne deg virkelig alt du får te, og i kommande konkurranse har eg bare ein ting å sei te deg; Kick ass ;D Stooor klem <3

Turid

13.06.2010 kl.01:26

FANTASTISK INNLEGG!

Lykke til i Oslo :)

13.06.2010 kl.09:16

Du er helt fantastisk! Både når du skriver sinnsykt bra, og ellers!;) Ønsker deg all verdens LYKKE TIL i finalen, det finnes bare en vinner for meg vet du;).. God klem fra meg<3

AM

13.06.2010 kl.10:05

Yes, stå på Linn! Utrolig bra innlegg! Du er en inspirerende person og jeg ønsker deg alt godt :)

Mari

13.06.2010 kl.12:31

Veldig herlig innlegg. Lykke til.

Deilig å lese slike innlegg, og jenter med selvtillit er det ingenting i veien med, tvert om! :)

Stå på!

soffan

13.06.2010 kl.14:03

WORD!! Du förtjänar allt gott finaste Limpan, och jag ska hålla alla mina tummar när det är dags för final :) .

Linn Elisabeth

13.06.2010 kl.15:28

Soffan baby: Du er ALLTID så herlig og positiv, jeg GLEDER meg til å hooke opp på SS!!!! Kram!!

Mari: Takk for det, du er alltid en solstråle selv også! Stå på du og :)

AM: Tusen tusen takk for det AM. Smigrende å høre, setter veldig pris på ordene dine! Stor klem :)

Anonym: Vet ikke helt hvem som skriver, men takk for det og for at du synes jeg er en vinner uansett hehe ;) Klem!!

Turid: Takk for det!! :)

Karina: You BET! Skal gi jernet jeg :) Elsker kommentarene dine og at jeg har blitt kjent med flotte deg! DU er en positiv gledesspreder du Karina!! Klem!

Anne Mor: Jepp, will do :)

Cathrine29: Det er jeg sikker på at du er, merker det på kommentarene dine, holdningen din og den herlige humoren din. Takk for at du stadig vekk sprer glede på bloggen min med de herlige kommentarene dine og ha en fantastisk søndag! Klem!!

P.S. Håper fortsatt på å treffe på deg i butikken el.lign hehe ;)

Eva Mor: WOW for en utrolig smigrende ting å høre, det blir jeg virkelig glad for!! SÅ kjekt at jeg har inspirert deg til å komme igang med treningen og at du finner motivasjon på bloggen min. Du er også en av de leserene jeg alltid blir glad når jeg leser kommentarer ifra, for du utstråler positiv energi og jeg er stolt av at DU er en av mine lesere!!! Klem :)

Hei Andrea! Husker godt deg såklart! Kjekt å høre fra deg igjen. Tusen takk for de fine ordene dine :) Stor klem fra Linn

Sugarogelise: I like i like!!! Hehehe ;) Slike kommentarer kan jeg godt få mer av altså hehehe ;) Takk skal du ha søte deg :)

Wolverine: Ja, både gode og vonde ting - men jeg fokuserer på det positive og JA det skjer absolutt mange fine ting :) Ha en fin dag og takk for kommentaren :)

Thea: Naaaaew, så søtt! Takk for det kjære deg :) Hyggelig å høre at jeg har den positive påvirkningen, det gjør meg virkelig kjempeglad!!! Klem

Karina

13.06.2010 kl.18:29

Tusen takk for det, koselig å hørra :)

Hege

13.06.2010 kl.18:58

Linn, du er jo helt fantastisk! Klart jentene er sjalu! Digger alt med deg og heier som en gal til finaleseieren blir DIN! :)

Gro Anita

13.06.2010 kl.19:05

Jeg heier sååå på deg, vennen!!! Og vet du kommer til å gjøre det kjempebra, og gå rett til TOPPS!!!! Jeg er stolt av deg, og syns du er ei fantasisk jente som setter alle andre foran deg selv. Så du har all grunn til å være stolt av deg selv, og nyt oppmerksomheten og alt det positive som kommer din vei m dagen! Det fortjener du:-)

Stor klem fra din venn:)

marita

13.06.2010 kl.20:35

bra skrevet! jeg er helt enig, fuck janteloven!

Syns alle kan være stolte av seg selv, og ikke bli sett ned på selvom du er fornøyd med deg selv. Lykke til i konkurransen, det er jo slike som deg som burde bli sett opp til, 30 år, mor og likevel utrolig pen! :)

Linda

13.06.2010 kl.22:30

Skål for deg! Dette liker jeg å høre! Vi jenter MÅ bli flinkere til å bygge hverandre opp og ikke trekke hverandre ned! Jeg håper du vinner "heile driden"! Klem til deg:)

Linn Elisabeth

14.06.2010 kl.00:01

TAKK gulljenter, og JA vi må bli flinkere til å rose hverandre OPP i skyene og være snille med hverandre istedenfor å rakke ned på jenter vi synes er finere, eller baksnakke osv.

Takk for støtte og fine ord alle sammen!

Stor klem fra Linn

Pearl

14.06.2010 kl.13:33

Linn, du er beinhard! Og det mener jeg i den positive forstand at du er har bein i nesta, er sterk og holder hodet oppe! All kred til deg og innlegget ditt.

Finaleplass FORTJENER du!

Det virker som om du er en som står på og kjemper, og det er til inspirasjon for flere.

Jeg digga forresten innlegget, for hvorfor skal man ikek være stolt når man har nådd et mål? Hvorfor skal man ikke bli glad for å bli litt "pamperd"?

Nei, vet du hva! Nyt det :)

Og god mandag.

Teresa

14.06.2010 kl.19:46

Elsker innlegget! Skal søren meg skrive et innlegg om dette jeg også, og linke til din. For vet du hva, jeg fikk HATBREV i posten!!? Anonymt, feigt hatbrev som ramser opp hvor tåpelig jeg og bloggen min er! Det går ikke an!

Vær stolt og lykke til i konkurransen!!

klem, T.

Katrine

14.06.2010 kl.23:15

Åååååååååååååå fysj eg blej kvalmen å uvel av dette innlegget!! MISUNNELIGE JAAAAAA!!! Hell to the yeees!

Luksusdama...

Men joda, du e den av di som virkelig fortjene d!! Må du vinna heila kransekagå du! U cando it, miss brun & blid 2010, that's U ;)

Irini Sandal

16.06.2010 kl.01:55

Du får sagt det du ;) Er så sinnsykt enig !

Masse lykke til ;D Håper du slår de andre ned i støvla ;o)

Maria<3

17.06.2010 kl.03:07

Utrolig bra innlegg:))

Er så enig, alle bør vi bli flinkere til og spre positiv energi.., har tro på att de man sender ut får man tilbake!!:)

Masse lykke til i konkurransen:)))

Anna Husøy

17.06.2010 kl.14:22

Bra du har selvtillit! Keep it up, du har sjangs :D

Helene

18.06.2010 kl.14:39

Jeg digger stilen din og selvtilliten din ! du har en god utstråling, og dette fortjener du snuppa! alle trenger å bli "stæsja" opp innimellom, uten at andre skal slenge dritt ! syntes heller folk skal være GLAD på andres vegne istedet. du har mye å være stolt av både når det gjelder konkuranser, utseende og at du klarer å ha så mange "jobber" som du selv sier. du virker som en flott person !:) keep it up ! og som du sier; etter regnet kommer solen :):):):)

Linn Elisabeth

18.06.2010 kl.22:58

Helene: TUSEN takk, så utrolig kjekt å få slike kommmentarer!! Det varmet hjertet mitt :) Klem fra Linn

Anna: Jeg skal gi jernet, you bet!! :)

Maria: Tusen tusen takk!!!!!

Irini: Hehehe, DET håper jeg også!!! ;) TAKK skal du ha!!!

Katrine: Takk for det, skjønner jeg kan virke VEL heldig - men det er jo bare å nyte det for det varer jo kun en liten stund. Klem

Teresa: Hatbrev i posten? Herregud, folk er så rare!!! Takk for komplimentet og støtten og STÅ på videre du og!!

Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits