Diablo & Glad bursdagsgutt! <3

Tjohopp! :)

Idag var det bursdagsfest hos en kamerat av Sondre. En glad gutt står her klar med diablo'en sin, det går i diablo for alle penga nå om dagen. Selvsagt skulle den også være med i bursdagen ;)

Imorges måtte jeg se på diablo show og gi poeng på lapp uten sjans til å komme meg avgårde hehe ;) "VELDIG stilig triks der Sondre, men mamma må bare sette på oppvaskmaskinen.....nei... klart jeg skal se et par triks til ja...joda, poeng må du jo også få på det rull rundt og kast diablo'en i hekken trikset, seff!!."

What the heck, kjekkere å se diablo show enn å stable skitne tallerkener anyway hehe ;)

Her har dere da min lille kommende diablo stjerne:


Og dette er en diablo for dere som er HEEEELT lost nå ;)Han har to stykker sålangt, den på bildet øverst fikk han av morfaren sin igår og den nederste kjøpte jeg for en tid tilbake. Drømmen hans er å finne en mønstrete diablo som spiller musikk........ dersom noen er inni diablo verden sier jeg takk for tips :)

Driver dine barn på med diablo?

// Linn Pinn Mamma & Diablo dommer skinn ;P

3 kommentarer

alexanderspears

13.06.2010 kl.17:33

hallo.. meld på lanoungen :D søting!

god søndag :D

13.06.2010 kl.19:27

Herlig han er da!

Linn Elisabeth

13.06.2010 kl.23:33

Jaaa, han er superherlig!!! :)

Lano ungen?? Tror han er for stor for det hehe, men takk for komplimentet, synes jo selv han er den søteste Lano ungen i verden jeg da ;D

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits