FUCK JANTELOVEN & andre favoritt innlegg i uken som var:

FUCK JANTELOVEN!!

Sol ute, sorg inne!

Dagens Outfit: I like silver chicks

Dagens Outfit: Sommerlig!!

Til alle som sliter om dagen!

Ny frisyre - vad tycks?

Fransk mastiff, for alle hundeinteresserte!

Trykk på linkene ovenfor for å komme til innleggene.

Ellers? Jeg har oppdatert salgsbloggen nå og det fyker ut så dere må være kjappe skal dere ha noe, kommer masse mer til uken igjen. Trykk på denne linken: SALGSBLOGG eller på headeren for å komme dit.

Ellers kommer det også noen KJEMPEKJEKKE konkurranser igjen til uken, garanterer at dere kommer til å gå amok as allways!! ;)

Ha en fin søndagskveld, og ja:  jeg vet at jeg ikke alltid får svart på alle spørsmålene dere stiller - så dersom det er noe dere lurer på kan dere spørre i kommentarfeltet her, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan (hvis jeg vil hehe ;) på det dere spør om.

Peace out peoples!!!

4 kommentarer

L & C

13.06.2010 kl.21:30

Kjempe fin blogg :D

Annette

13.06.2010 kl.21:31

Wow!! Her på bildet var du bare helt wickedawesomelekker =)

Cathrine 29

14.06.2010 kl.08:49

Det var en god blogguke med mange velreflekterte og spennende innlegg! You look smoking hot, btw ;) Herlig dress og fine dama ;)(går mye i engelsk her i gården også)... Ha en nyyyydelig mandag!

Janne

14.06.2010 kl.20:32

Hei og hopp :) Nå har ikke jeg lest alle kommentrene som flyr her inne, men skjønner jo på deg at det har vært en del ufine meldinger. Synes det er veldig leit for din del og fant ut at jeg bare måtte inn og legge igjen et spor. Jeg er ofte innom her og grunnen er at du er så utrolig positiv og er et lite lyspunkt i min hverdag. Jeg sluttet og røyke ifjor og la på meg 15 kg :(. Har begynt intensiv trening for å gå ned og drømmer om å bli tynnere :) og dager da man mest har lyst til å gi opp er det så utrolig deilig og komme og lese her å lese den positive holdningen du har :) Go girl, gjør som du vil ikke bry deg om hva andre mener.

Janne

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits