HVORFOR vi blogger Dagens Outfit!!!! ;)

Tjolahopp tjolahei!!


Oh what a beautiful day!! Onsdag it is, men tror du det er en heltordinærvanligboringonsdag? Åneeeei du!! Idag er det nemlig LADIES NIGHT med girlsa, wooohoooooo!!! Sex And The City 2 & helaften med noen av de beste jentene som finnes på denne jorden!!!

GJETT om det er en viss Ninnemor (kallenavn fra besteforeldrene mine, når man først skriver blogg bør man jo dele pinlige såvel som hyggelige intimelser, her gjelder det å gi leserene MAX valuta for pengene ;) som gleder seg helt SINNSYKTCRAZY mye???!!! (Det var et retorisk spørsmål, jeg river av meg håret hvis dere svarer: "Ja, tror du gleder deg" i kommentarfeltet ;)Sånn uansett! Når vi først er inne på dette med å brette ut livet sitt på nettet. Tenkte å vise dere dagens antrekk, jeg skjønner at det for enkelte kan virke en smule selvopptatt å stå foran speilet å ta bilder av seg selv for å vise andre mennesker hva man har på seg. Men nevnte kategori mennesker har hverken skjønt konseptet med moteblogging ELLER at vi jenter faktisk sparer MINST tre timer på å blogge outfit'ene våre istedenfor å ha telefonsamtaler med hver av venninnene vi skal ut med, som går noe ala dette:


"Hva skal du ha på deg idag? Jeg tenkte å ta en sånn brunlig leopardmønstret tunika, nei den er egentlig ikke så lang, den er liksom litt innsvinget for det er noen tråder med perler på som man kan knytte i midjen. Sko? Enten de svarte pumpsene eller de brune, hmmm - hva sier du? Åja, jeg mener de brune jeg kjøpte når vi var på, nei søren - du var jo ikke med da, det var jo meg og Astrid som shoppet da. Men det skal iallefall jeg ha."


Og så går telefonen videre til neste: "Hva skal du ha på? Linn snakket om å ha en tigermønstret perlekjole med pumps til. Nå føler jo jeg at jeg og må kle meg litt opp liksom, hadde egentlig tenkt å bare ta en jeans og en tunika, men hvis hun skal fjonge seg sånn til så vil jo ikke jeg komme i dongeri liksom. Hæ? Skal du gå i semsket tunika, tights og høye hæler??"


Og SÅ går telefonen videre til venninne nr.3: "Hei, hva skal du ha på deg? Linn og Astrid skal ha på seg leopardkjoler og pumps med perletråder i håret og skyhøye pumps....Herregud altså! Jeg tror jeg tar på meg ballkjolen jeg da, ikke kult å komme med Cosmopolitan i hånden iført joggiss liksom. Spesielt ikke når de har på seg designerkjoler og sikkert skal sette opp håret og alt først!"


Og SÅ dukker jeg opp iført nettopp det jeg sa, men som det IKKE er lett å forstå via telefonen, og står måpende og ser på at resten av venninnene mine ser ut som de skal på MTV Galla og jeg føler meg som freakin ASKEPOTT og HELE kvelden er ødelagt og det blir et helvete og vi begynner å krangle, rive av hverandre perlesmykkene og ender opp på legevakten med beinbrudd istedenfor på kino.

DERFOR er det genialt med outfit blogging!!! Burde egentlig være unødvendig å forklare, men nå vet dere iallefall at det ikke har noe med selvdigging å gjøre, men rett og slett for å unngå krisemaksimering!!! *Himler oppgitt med øynene* Alt jeg må forklare altså!!! ;)


Uansett, slik ser antrekket mitt ut NÅ (men det er IKKE slik jeg har tenkt å se ut på jentekvelden senere, så da regner jeg med man ikke trenger være rakettforsker for å skjønne at det kommer et outfit innlegg til ila ettermiddagen hehe ;)


Nok prat, her er bilder:Det stemmer, håret mitt er fremdeles fuktig etter dusjen. Du skulle se outfitet ikke noe freakin hårshow!!!


Et outfit er jo ikke komplett uten solbriller og jakke, selv om jeg står innendørs....ehhh..... mooovin on!!!! ;)

Ha en SMASHING onsdag, husk viktigheten av å blogge outfit og bruk bilbelte!!

// Linn, dagen blir ikke helt den samme uten ;)

17 kommentarer

Maxter

16.06.2010 kl.11:50

Bra skrevet, vi har lurt på hvorfor mange blogger dagens outfit.

Men hvor mange timer bruker du/dere på å ta bilder og blogge om dagens outfit da?

Cindy :)

16.06.2010 kl.11:50

Hehe, du er så søt Linn! Jeg måtte le godt av denne "forklaringa" di - og JA jeg VET du gleder deg ;) Prøver selv å dra med meg kjæresten på filmen, men det spørs om jeg ikke må dra med meg ei venninne istede ja ;)

Kos deg masse på Sex and the City og ikke røp noe når du kommer hjem! ;)

Flott utfit forresten, vått hår eller ikke ;)

*Kleeeeeeeeeeem*

Ida Kristine

16.06.2010 kl.12:13

fint antrekk ;)

StyleConnection

16.06.2010 kl.12:15

Herlig :)

Sandra Birkelid

16.06.2010 kl.12:17

du har jo rett, jeg gjør jo det da. men ikke for å vise meg frem, men for ha bloggstoff. haha :-D jeg bruker ikke tre timer på det men 5 minutter. men jeg fikk ikke helt med meg; liker du "dagens outfit" eller ikke ;-p

Lotte

16.06.2010 kl.12:18

Haha! Nå har jeg fått litt økt forståelse for blogging av outfit. Takk for forklaringa! Kos deg masse ikveld.

stinemariefoto

16.06.2010 kl.12:23

hehe..

det høtrs virkelig ut som det blir en koselig kveld for deg =D

-Outfiten var fin, og digget det du skrev.

IA ♥

16.06.2010 kl.12:26

*Thumbs UP*

maddie ♥

16.06.2010 kl.12:31

hahahaha veldig bra skrevet :-) fint outfit også!

LINDA MADELEINE <3

16.06.2010 kl.12:44

Hehe =P

Ha det koslig i kveld da. Alltid huggelig med ladies night! Og jeg elsker outfittet =)

soffan

16.06.2010 kl.12:44

Hahaha, SJÄLVKLART Limpan, jag måste bli bättre på det där, men jag lever ju i princip hela mitt liv iförd träningskläder nu för tiden :) ... Ha en förtrollande afton sötaste!!

Ingrid

16.06.2010 kl.12:47

Haha, genialt skrevet :)

Maria B

16.06.2010 kl.12:51

Bra skrevet! :) Utrolig nyttig dette med outfitinnlegg :) Jeg var på verdenspremiere og førpremiere av sex and the city, og gjett om jeg hadde vanskeligheter med å finne ut hva jeg skulle ha på meg!! Og når jeg snakket med veninnene mine på telefon, om hva de skulle ha på seg, ble jeg ikke klokere!

Veronika

16.06.2010 kl.13:00

haha, utrolig bra forklaring på "hvorfor dagen outfit"! Og det er jo faktisk noe sant i det ;) Men å gi inspirasjon til andre er også en del av det. Også på en blogg så handler det om deg selv, og klærne er jo mye av deg :)

Anniken og Pernille

16.06.2010 kl.13:08

Fint antrekk! Du har helt rett i det med dagens outfit!:)

Notteliten07

16.06.2010 kl.13:12

Bra skrevet:) og fin outfit;)
fint outfit :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits