SUPERENERGISKE småtasser på quisten, løsning? Trampoline & en blå ballong!! ;)

God formiddag folkens! :)

Planen min funket after all, strålende sol i Stavanger idag - til tross for en SKIKKELIG skummel natt med storm som rev ned alt ifra parasoller til soler etc. Våknet av det ene smellet etter det andre, synes det er litt nifst når det bråker, uler og smeller om natten jeg (jada, kall meg pyse du, men alt ER skumlere om natten!)

Uansett, en tidlig start på dagen ble det, og jeg er av den oppfatning at det ikke er så HIMLA fett når unger ringer på døren i 8 tiden når det er helg - så samme regel gir jeg Sondre. Prøver å forklare at selv om vennene helt sikkert også er våkne, tar vi voksne litt lenger tid på å fungere om morgenen, og at det kan være greit å få en kopp kaffe, litt frokost, kanskje t.o.m noe annet enn underbuksa å ta på seg før de små vennene og venninnene inntar hus og hage. Du vet, slike ting man setter pris på å gjøre uten halve nabolaget rundt beina, hehehe ;DTror ikke noen av dem egentlig forstår hva vi voksne prøver å fortelle, i deres verden er det jo VI som er treige - de er jo bånn gass ready for action og når alle ER våkne - hvorfor vente med morroa??! Hehehe ;)

Uansett, jeg klarte spare naboene for en overivrig tass til etter 11.30, immellomtiden har både tobeinte og firbeinte bedrevet morgengymnastikk til den store gullmedalje her hjemme (just for the record: Det innebar IKKE undertegnede, hun hadde nok med å sitte på terassen og rope "flott" "se det ja" det var trikset sitt det" og lignende frem til klokken endelig ble "tid for løslatelse" ;)

Slik så morgenfuglene med overload på energinivået ut her i huset i morgentimene:

"Mamma, sjekk nå - jeg har en blå vannballong med luft med som jeg hopper med!!! Sjekk hva jeg gjør da, ser du??""Sjekk nå da mamma, jeg hopper samtidig som jeg HOLDER ballongen! Er ikke det kult vel?? Se nå da, nå tar jeg salto!! Og sjekk nå - nå skal jeg hoppe og SLIPPE ballongen og fange den i luften!! Var det kult eller??!"Sistnevnte morgentrimmer trenger ingen videre utdypelse, actions speak loader than words:Er det andre enn meg som har morgenfugler med HØYT energinivå på quisten?

Ha en fin lørdag alle sammen!

// Linn, "fangevokter" som endelig har løslatt Speedy Gonzales i fullt firsprang ned til kompisene ;)

7 kommentarer

royskatt96

19.06.2010 kl.13:16

Hei!

Sinnsykt fin blogg, header og design du har!

Klikk deg inn på min blogg også! Det hadde vært strålende!

Ha en kjempe fin sommer! Kos deg masse, husk det! :- )

dann.blogg.no :)

19.06.2010 kl.13:18

Ha ein super sommer :)

LINDA JOHNSEN

19.06.2010 kl.13:27

god helg =)

Jenta100

19.06.2010 kl.13:41

Nydelig blogg!

Foresten: Jeg har spørsmålrunde på bloggen min akurat nå, det er bare å spørre om hva som helst! Den varer helt til kl. 17.30 så da er det stopp på å spørre for da lager jeg et innlegg med svarene(kanskje det blir et video-innlegg...)

Linn Elisabeth

19.06.2010 kl.20:51

Ha en god sommer dere også :)

lene

19.06.2010 kl.23:20

hehe.må berre le litt eg.... du beskriver trampoline-opplevelsen so bra,-dei skal vise kvert lille hopp/triks dei gjere... =) men dei er jo skjønne da når dei skal vise voksne =)

har tre gullgutter,der den eldste på 7 år er oppe lenge før fuglane rekker og varme opp stemmebånda sine... "mamma,kan eg stå opp no? det e jo lyst ute"! ...og da er klokka halv fem.....! så da berre tar eg opp armen og peiker i retning rommet hans uten og åpne verken auger eller munn ;-p

lykke til neste helg btw,-du kjem nok til og kicke ass!! heier på deg!!! =)

stor klem fra Lene =)

Linn Elisabeth

19.06.2010 kl.23:35

Hei Lene :)

Hehehe, ja - det gjelder å få med seg ALT der i gården. Må bare bøye meg i støvet for deg som har 3!!! :)

Tusen takk for lykkeønskningen, blir spennenende å endelig "komme igang med finalen", gleder meg masse!

Klem fra Linn

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits