Hvem som vant + Mine outfits i Miss Brun og Blid!

Hei hei kjære blogglesere!!

Vinneren av konkurransen igår ble nydelige Beate (som var med i Ungkaren for dere som fulgte med på det), jeg fortalte dere igår at hun var den jeg ble best kjent med av jentene - så jeg unnet henne det av HELE mitt hjerte. Hun er en fantastisk ettertaker og kommer til å bli flott på plakatene rundt om i landet!!

Her har dere meg og godjenta!!Jeg har hatt en FANTASTISK helg, og skal dele og legge ut mer bilder senere. En liten trøst for at jeg ikke vant (selv om jeg unnet Beate å vinne vil jo alle vinne såklart) var at sjefen sjølv kom bort til meg personlig og ba meg melde meg på neste omgang som begynner om en måned tror jeg. Da blir det Miss Brun og Blid 2011. Men vi får se, jeg har kost meg, fått oppleve noe nytt og er stolt over at jeg i det hele tatt kom sålangt!! (Litt kjipt at alle hadde MASSE venner fra Oslo som heiet og ropte på dem on stage siden de var herifra nesten alle, og ingen siddisser got my back buhu, men men, klarte meg STRÅLENDE for det om jeg ;)

Siden det ikke ble filmet og jeg ikke har fått bilder fra pressefoto etc enda, legger jeg iaf uten en liten smakebit til dere av hva JEG hadde på meg. Kommer mer senere også av HQ kvalitet, dette er tatt med speilrefleks og blits foran speil, fatter dere??? Ikke lett å få bra lys da, men jeg forsøkte iallefall så godt jeg kunne!! :)

Alle moteinteresserte blogglesere, her har dere mine outfit's i Miss Brun og Blid 2010:

Dette var åpningsantrekket alle jentene hadde på seg både på fotoshoot'en og pressebildet inkludert åpningsnummeret av finalen:Dette var one piece bikini'en min i bikinidelen:Og her har dere finalekjolen (øredobbene, armbåndet og skoene til bikini & finalekjolen forteller jeg mer om og har fortalt litt om før):

// Linn, FORTSATT brun og blid ;)

13 kommentarer

Henriette <3

27.06.2010 kl.11:54

Så fine bilder! Digger kjolene ^^

Ha en fin dag da du ^^

- Henriette <3

helen

27.06.2010 kl.11:58

Var det ikke henne som var med i ungkaren?

Miss Brunette

27.06.2010 kl.12:04

kule klær!

♫SANDRA KRISTIN♫

27.06.2010 kl.12:22

kule outfits :D

Catharina H.Pedersen

27.06.2010 kl.12:24

Ho er vakker og fortjente sikkert å vinne :)

MEN jeg syns nå du burde ha vunnet så klart <3

(har du fått nye pupper?...de ser så anderledes ut.. )

Linda

27.06.2010 kl.12:35

Så fin du var! Det var sikkert en morsom opplevelse :)

Ann Mari

27.06.2010 kl.12:42

Den badedrakten var utrolig fin, råfine farger : ))

Oda - Mitt liv

27.06.2010 kl.12:44

Så fin du var :))

Vil du være med på topplista mi? Gå inn på bloggen min å meld deg på :D

Cathrine29

27.06.2010 kl.13:03

holy cow, you`re one hot mama! ;) Nydelig er du.. Leit å høre at det ikke gikk helt til toppen, men regner med at du smiler like bredt ja og har fått mange gode minner med deg i sekken. Det var en flott vinner også, hun ser veldig sympatisk ut (i motsetning til hmmm overfladisk og kald ut)

Linda

27.06.2010 kl.13:26

fine antrekk:)

Linn Elisabeth

27.06.2010 kl.17:35

Tusen takk for det jenter :)

Og Beate er en nyyydelig jente, så hun fortjente seieren!!

Catharina: Har du hørt om bikini og kjole med innlegg pluss "geleinnlegg" man kan putte oppi for EKSTRA effekt i tillegg til push up effekten i bikini/ bh etc?? Nei?? Tydeligvis ikke ;P Hehehhe ;)) Sånn ellers var det nytt for meg at du kjente puppene mine så godt, men får ta det som et kompliment at du følger så nøje med da ;)

Linda: Takk for det, jeg var veldig fornøyd med kjolen og gleder meg til å ha den på i bryllupsmiddag senere i sommer :)

Cindy :)

27.06.2010 kl.21:18

Vinner eller ikke vinner.. råflott er du og puppene dine var lekre de ;) Synd du ikke vant, men som du selv sier - du har fått en opplevelse for livet!

Gratulerer :)

*Klem*

nedivektnaa

28.06.2010 kl.19:41

For en fantastisk kropp du har!

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits