Min flotte 10 åring!!! Bursdagsgutten <3

Hei hei!! :)

Gjett om det var en stolt bursdagsgutt som dro på skolen i nye skateklær imorges *smiler i mammahjerte* :))

Bursdagsfeiring & baluba next!

Ønsker dere alle en strålende dag i finværet!

// Live ~ laugh ~ love!!!

7 kommentarer

Kjære blogger! Vi har et nytt og spennende produkt for alle som er opptatt av å ha fine og hvite tenner; tannblekingssett. Vi lurte i den forbindelse på om du kunne tenke deg å gjøre en produkttest på bloggen din? Vi sender deg settet vårt gratis + at du får en gratis elektrisk tannbørste du kan beholde selv, eller gi bort til en heldig bloggleser. Klikk på lenken min og send oss navn og adresse i dag, så får vi postet det med en gang :-D PS. Dette er den beste bloggen jeg har sett!!! ♥

Mina

08.03.2013 kl.15:13

Heisan! Du har en kjempe flott blogg! Ble nesten litt misunnelig her, altså :P ! Men du, jeg har funnet en sykt bra konkurranse på en annen blogg. Det er sånn at man kan vinne 1år med gratis energi drikke - så mye man orker! Og det er helt perfekt for meg i vertfall for jeg er helt avhengig av mountain dew fordi jeg er ofte trøtt + at det er godt :P Så anbefaler veldig å bli med i den konkurransen!

Thalia Hagaseth

08.03.2013 kl.16:19

Fin blogg !

Vida

08.03.2013 kl.16:37

linnelisabeth: Fin blogg :)

Beate

08.03.2013 kl.19:22

Dette er den flotteste bloggen jeg lest lenge!!! ♥ Forresten, jeg har akkurat funnet et kjempe bra tilbud du burde se på! Er sånn bokklubben gir til nye medlemmer - helt gratis! Du kan velge mellom to forskjellige pakker. Jeg har valgt den med one direction filmen fordi jeg er directioner ;D !! Og det beste av alt: man trenger ikke kjøpe noe som helst. Haha. Meld deg inn du og keep bloggin' fordi jeg blir fast leser. Hilsen beate.

Linn Elisabeth

10.03.2013 kl.00:32

Vida: Tusen takk :))

Linn Elisabeth

10.03.2013 kl.00:32

Thalia: Takk skal du ha! :D

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits