Håroppsett med fletter!

Heisann & hoppsann!! :)

Jeg tenkte vise dere håroppsettet jeg hadde på Mote inspo kvelden på fredag. Karoline på Hairshop Kvadrat stylet meg.Først glattet hun håret, så flettet hun to sidefletter bakover og festet med to hvite strikker så vi fikk litt kontrast også der i og med at outfitet mitt var "Black and White" - håret mørkt derav strikkene white :)


Siden tuperte hun og laget resten av fasongen før hun gikk over med glans og hårspray!


Og på kvelden satt det like fint og jeg fikk masse ros for kul frisyre - thank heaven for Karoline!! <3Vi brukte dust it for ekstra hold, truth be told ;))

// Linn

2 kommentarer

Kine Henriksen

30.04.2013 kl.14:57

utrolig stilig! Har bare noen enkle spørsmål og, bruker du clips? Såfall hvor har du kjøpt dine? :) Mine sliter så mye på håret at jeg ikke orker å bruke de..

Linn Elisabeth

30.04.2013 kl.18:25

Kine Henriksen: Hei - nei jeg har kun mitt eget hår :) Takk for kompliment :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits