LUKSUS treatment hos frisøren for liten & stor! :)

Idag er det min lille skatt som skal få luksus treatment på Hairshop Kvadrat av Karoline! Hun yter alltid det lille ekstra som gjør at man går ut derifra ikke bare flott på håret, men svevende av well beeing!


En av mange ganger jeg har blitt stylet før festligheter - me loves it!!

Hver gang jeg kommer får jeg spesial kaffe & sjokoladebiter, så velger vi ut farger på fargekartene og diskuterer litt omkring hva jeg ser for meg og hva hun mener passer best utifra ønskene mine. Siden farger og striper vi håret, jeg har ombre med sjokoladebrunt og karamellfargede higlights - eller på frisørspråket: I bunnen koleston 3/0 med 6%, og i lengdene 5/7 halvt om halvt med 7/43 i illumina glossing.

Når fargen skylles ut får jeg alltid en AMAZING hodebunnsmassasje! Ååå det er så godt at jeg nesten sovner! Så tar hun i en god pleiende hårkur og mens denne virker farger hun brynene mine. Rett og slett LUKSUS!!

Men som sagt, i dag er det min lille solstråle av en sønn som skal stelles med og gjøres klar til 17.mai ;)

Her har dere oss etter Hairshop besøk tidligere - to stykk happy people it is!! ;)

2 kommentarer

skulle fått gjort slik oftere :D

Linn Elisabeth

02.05.2013 kl.14:07

SiljeMerethe: Absolutt :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits