Setter på extensions imorgen hos Her Hair - gleder meg!! :)

Namaste! (hehe ;)

Men altså.. går det an å være noe annet enn lykkelig og harmonisk når det skjer så utrolig mange kjekke ting i livet mitt?!! (Retorisk spm, Red Anm. ;)

Jeg føler jeg stråler om dagen, gode mennesker kommer inn i livet mitt & gir meg god energi fra alle veier. Føles som en skokk med gode hjelpere plutselig strømmer til alle veier ifra.. Jeg har oppriktig talt utrolig mye å være takknemlig for!! <3 Tusen takk hver og en av dere nære meg som gir så mye av dere selv & bidrar til at vi får til masse kjekt både på privaten & business fronten! (,"(",)
Imorges fikk jeg kjekk sponsor avtale av jentene på Her Hair. De skal få frie tøyler i håret mitt & jeg GLEDER meg til å se det ferdige resultatet, for er det en ting som er sikkert så er det at de jentene er the SHIT innen hår, farging, extensions & naturlig resultat! Bilder kommer selvsagt straks resultatet er klart - kan kjøre en før etter session for alle dere som lurer på om dere skal eller ei og fortelle litt om de forskjellige typene extensions, hvordan pleie det osv. På bildet ovenfor er det de som fikset håret, det var før Miss Brun & Blid finalen & fotoshoot med Michael R.


Men en ting kan jeg si - det kommer til å bli gyldnere og mer mot slik jeg hadde det før. På dette bildet og det under har jeg kun mitt eget, men i to helt forskjellige farger. Tror jeg er ferdig med den mørke perioden nå som sommeren er på vei for fullt og går for spill med både gyldne og sjokoladebrune lokker! :)Ellers består dagene av Sondre, trening, øving, jobb, familie, venner & alt livet bør inneholde :)

Fått litt kjeft for å ikke ha oppdatert bloggen så mye i det siste, men jeg har det jo alt for kjekt til å komme på å oppdatere hele tiden, så skal forsøke bli litt flinkere på mobilblogging at least. Keep calm and hang with me ... ;))

Ønsker dere en strålende dag & håper solen skinner der du også er.. :)

 // Linn Pinn Smileskinn!

P.S. Har dere extensions ?

6 kommentarer

kamilla90sinverden

28.05.2013 kl.12:06

det hørtes jo kjempe bra ut =)

vet du hvor mye ca det extensionet kommer på ?

Tina

28.05.2013 kl.13:38

Du burde sjekke ut dette...jeg har fått min blogg sponset :)

http://www.fiffit.no/pages/har-du-en-blogg-du-onsker-a-fa-sponset-av-fiffitno

=)

Adelina

28.05.2013 kl.15:40

Du er kjempe pen! Elsker bloggen din! Leser bloggen din hver dag, jeg er en fast leser <3

Jeg ville blitt glad for en kommentar på bloggen min!

Link:http://adelinasart.blogg.no

Elise Ervum - Livet i Chicago

28.05.2013 kl.16:36

Jeg bare lurer på hvor mye du betaler? Hvis det er lov å spørre, vurderer selv å sette på extensions. Utrolig fin header foresten :-)

Sandra - Kommet for å bli

28.05.2013 kl.21:13

Ønsker deg en fin tirsdag videre :)

Aurora

28.05.2013 kl.21:29

Fin blogg! Jeg har ny video på bloggen min, sjekk den ut?

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits