Fra Mammahjerte: Min sønn, reptiloppdretteren!! ;)

God dag godtfolk.. :)

Jeg må bare dele en liten historie etter dagens hendelser... Sønnen min, Sondre, er stort sett bare til stor glede & stolthet for sin mor... <3 Strør om seg med komplimenter, er omsorgsfull, hjelpsom & snill med både to og firbeinte.. :) Jeg er nok ikke akkuratt noen typisk A 4 mamma, men meg & Sondre har gjensidig respekt for tingene vi liker å drive med og er engasjert i hverandres "hobbyer" om du vil kalle det det.. Jeg synes det er flott å få lov som en mamma å dyrke frem egenskapene og kvalitetene han innehar mer.. Jeg vil heller han skal ønske å drive med noe, som feks. Hip Hop, skating, parkour, etc. og ville gå på trening & lære mer, utvikle seg, trives med kroppsbeherskelse, rytme, musikk og kjenne på gleden det er å mestre samt å bruke kroppen sin! Jeg ønsker heller pushe ham til slikt, enn å dra ham på håndballtreninger 4 ggr i uken fordi han "må"... Prøver ikke hisse på meg noen foreldre her, kun å si at det er slik jeg ønsker oppdra mitt barn og har full respekt for hvordan andre velger oppdra sine... :) Han er med meg på jobb på Showskolen, Arena, Statoil, Motevisning you name it. Han elsker å være med meg rundt og har selv deltatt på mye av det jeg har gjort fordi han er så flink både rytmisk og koordinasjonsmessig. Han ser opp til meg med de tingene jeg liker å drive med, han heier meg frem og skryter av meg. T.o.m. i slalom bakken når jeg hiver meg utpå rails for å henge med ham ;) "Mamma!! Du er DØDSFLINK!" sier han, og jeg hiver meg på den ene verre etter den andre av rosen jeg får hehe ;) Vi har en utrolig heiende energi ovenfor hverandre og jeg forteller ham alltid og spør om han synes det er ok at jeg gjør sånn eller sånn, feks Badepatruljen med bikini osv. Men han sier han er stolt av meg og alle synes jeg er kul så han bare heier på meg. Og DET synes jeg er ganske unikt å ha med min tross alt 10 1/2 år gamle sønn. Samme gjør jeg andre veien, heier ham frem,sier jeg er stolt og synes han er kul som gjør sin greie! Gjensidig respekt, et nøkkelord for meg & Sondre <3Uansett, det at jeg lar ham utvikle personligheten sin og er tolerant til å gå med på feks skating på ramper forutsatt at han bruker beskyttelsesutstyr og slike ting, gjør jo at han noen ganger strekker strikken litt langt.... Dessverre minner det meg alt for mye om meg selv som liten... MEN jeg valgte da i det minste søte loddne kjæledyr som måtte reddes eller ett eller annet...! Ikke instekter eller reptiler!!

Som ifjor sommer da jeg skulle legge ham & kysse ham god natt og hørte intens summing. Jeg bare: Sondre, vær stille litt - mamma synes hun hører noe. Etterfulgt av "bZZZZZZZZZZZZZZZ BBBBBzzzzzzz" .... HVA fant jeg da?! Jo det skal jeg fortelle - en koffert FULL av humler og løvetann........ HVA sier man da?! En koffert med humler liksom... *Skrattler*

Moving on! Så kommer jeg hjem fra trening og ser Sondre & kompisen står og mater 4-5 katter. Hei, sier jeg. "Hei mamma! Utbryter Sondre begeistret! "Vi har fått nye katter mamma, dette er Maisy og dette er Daisy og dette er.." "WOOOOW!! Stopp stopp!" bryter jeg inn og får vinket farvel til både Maisy og Daisy med co. ;)

Det bringer oss videre til dagens hendelse når jeg kommer hjem fra butikken og finner denne esken..........Hmmmmmm!!! ..... Aner ugler i mosen....... ;)"Lille venn" sier jeg... "HVEM er Will Smith...??!!!!" "Å mamma, det er kjæledyret vårt!" svarer han, som ingenting.. "Okei..." "Hvem er han da" spør jeg igjen. " Han er en salamander mamma.."  Okeeeeei....... Kan ikke huske vi ble enige på noe tidspunkt ble enige om å ha en salamander aka Will Snith boende?? sier jeg. 

Så ser han opp på meg med store blåe øyne, gjør stemmen myk og sier: "Men mamma, vi slipper ham snart ut, imellomtiden så kjøper vi bare et lite basseng/bur til den & mat og sånn imorgen på dyrebutikken." Jeg står.... EN... To... Tre... "Okei, sier jeg" - "Okei??" spør han. "Ja, helt greit, men da har du han på rommet ditt og mater ham osv selv.

For å gjøre en lang historie kort - Will Smith blir boende litt til - så skal han slippes ut til sine sommer venner i en dam. Sondre er fornøyd, Will Smith er fornøyd & jeg er fornøyd, case closed! :)

Fred ut fra retiloppdretterens mor ;)7 kommentarer

Diana Solheim

20.06.2013 kl.23:20

Hehe, du virker som en super kul mamma. Måtte bare lese alt her, så morsomme fortellinger:) Syns langt i fra at det er noe gale i det du gjør, og ingen bør på noe måte ta seg nær av din måte å oppfostre din egen sønn på. Han virker som en herlig og livlig gutt..som er veeeldig glad i mamman sin, og det er vel det alle ønsker :D

Marianne Fredriksen

20.06.2013 kl.23:49

Du virker som en fantastisk mamma, og gutten din virker helt herlig! :D

Linn Elisabeth

20.06.2013 kl.23:59

Diana Solheim: ÅÅ så skjønt sagt - tusen takk <3

Linn Elisabeth

20.06.2013 kl.23:59

Marianne Fredriksen: Tusen takk, så fint sagt <3

Marthe Lund

21.06.2013 kl.01:40

Høres ut som om dere har et fantastisk forhold! Husker da jeg ville ha med meg naboens katt hjem hver eneste dag da jeg var yngre..

Jeg trenger desperat musikktips ASAP! Gå på bloggen min og les det siste innlegget! Trenger all hjelp jeg kan få!

24.06.2013 kl.18:11

fint innlegg Linn, kjekt med kreative barn!Er så enig med deg; det viktigste en lærer barna sine er gjensidig respekt og toleranse- for seg selv og andre. Ha en fortsatt fin dag :)

Linn Elisabeth

24.06.2013 kl.23:20

Anonym: Så koselig :) Takk for det & i like måte!

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits