Engstaff - i love!! Noen som har erfaring med rasen & barn / familie liv?

God torsdag kjøre leser :)

Meg & Sondre ( sønnen min) skal få oss hund og er veldig interessert i rasen engelsk staffordshire.

Noen av dere lesere som har erfaring med rasen?

Solstråler fra Linn :)

P.S. Før noen starter med anbefalinger av andre raser - jeg ønsker ikke en for stor hund, just as U know ;)

Sondre & Mike - dream team ♥

13 kommentarer

thetestsite

21.11.2013 kl.10:07

Har selv rottweiler, fantastisk familiehund, kan bli litt mye for de minste tantebarna som ikke er så vant til han av og til. Om du ikke vil ha en like stor rase, men likevel en robust, stabil og familievennlig rase kan jeg så absolutt anbefale engstaff!. Har flere venner som har denne rasen sammen med andre dyr og barn. Kjempeflott rase. MEN de krever ganske mye. Både fysisk og psykisk mosjon. Trenger daglig hjernetrim og turer. Har du greie på hund fra før er de perfekte familiehunder. Kalles ofte "nannydog"

Helttilfeldigmamma

21.11.2013 kl.10:26

Viss jeg skulle hatt hund hadde det blitt en engelsk bulldog, de skal visst være enkle og greie familiehunder som liker kos. Ellers har jeg null peiling på hund, jeg er allergisk, så temaet er liksom ikke aktuelt:P

Anette

21.11.2013 kl.11:40

Herlige familievennlige hunder! De blir ofte kalt The nannydog i England faktisk. :) Herlige fantastiske hunder som er lett lærte og enkle å omgåes. De er jo hund så noen dårlige individer kan man finne, men hittil etter å ha vært på staffetreff 3 ganger med over 150 staffer på en plass til samme tid så har jeg enda ikke møtt ett dårlig individ! Disse kan anbefales på det sterkeste. :) Blir en sånn en på meg også den dagen samboer går med på hund. De er jo som noen store kosete babyer! Lykke til med kjøp av hund. :) Vil anbefale å lese litt her: http://www.norskterrierklub.no/nb-NO/rasen_staff.aspx og ikke minst; om dere får tak i dere hund husk å melde dere å valpekurs! :)

Linn Elisabeth

23.11.2013 kl.03:39

Babylatter: Tusen tusen takk!!!

Linn Elisabeth

23.11.2013 kl.03:39

Helttilfeldigmamma: Hehe - ok - enig i at de engelske bulldogene er kule :)

Linn Elisabeth

23.11.2013 kl.03:40

thetestsite: Hatt to rottweilere & en Bordeaux dogge tidligere - fantastiske raser men jeg ønsker en mindre størrelse på hunden :)

juliaamyklebust

23.11.2013 kl.21:35

Fine bilder!

Stina

23.11.2013 kl.22:03

Det heter Staffordshire Bullterrier, eller staff som forkortelse;) Herlige hunder, men rasen har blitt altfor populær de siste årene, slik at useriøse folk har avlet på alt med livmor og testikler, noe som har resultert i mye sykdom, særlig allergi. Anbefaler at dere gjør en GRUNDIG forundersøkelse før dere kjøper valp. Og husk at altfor mange oppdrettere skjuler defekter på linjene sine, og altfor mange sier "neeeida, vi har bare friske hunder, ingen sykdommer eller allergi hos oss" når realiteten er at mange fra flere av kullene har alvorlig allergi.

Eline

25.11.2013 kl.19:39

Så søt den var! Kjæresten min har en sånn, og den er veeldig kosete og en skikkelig familiehund!

Emma

25.11.2013 kl.19:45

Jeg elsker min staffy! Har hatt beagle og schæfer tidligere, fantastiske raser de også, men det er noe spesielt med staffen<3

Linn Elisabeth

25.11.2013 kl.19:45

Stina: Takk for svar og selfølgelig, skal sjekke grundig -. smil fra LInn :))

Linn Elisabeth

25.11.2013 kl.19:46

Emma: Kult å høre :))))

Ashlee

28.11.2013 kl.16:58

Min erfaring er fra klinikken,da jeg jobber som dyrepleier. Det går mye hudproblemer/allergier hos de typene hunder, vær mer nøye på helsetilstand og gemytt hos den oppdrettern du velger enn utseende. Ellers så syns jeg det er de som er stort sett hysteriske for å klippe klør enten ved at de er altfor energiske eller kan bite. Så tilvenning av kloklipp er VELDIG viktig(det er jo det på alle raser og alle raser blir gærne hvis de ikke blir vant til å klippe klør fra de er små) Men syns akkurat den typen hund er en gjenganger på de som er vanskelige å klippe klør på, de er veldig sterke når man prøver å holde de og man vil jo helst unngå å dope hunder for kloklipp. Det beste er å få til dette hjemme selv. Konsekventhet,ikke bli hysterisk selv hvis man klipper feil. Men jeg syns gemyttmessig så er de supersøte hunder som, som sagt er veldig energiske og blir lett oppspilte:)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits