Noen med erfaring om rasen Staffordshire Bull Terrier?

Kan dere ikke vær så snill & skrive litt om hunden & din erfaring osv?

Tuuuusen takk!! <3

// Linn

11 kommentarer

karolinestensrud

20.12.2013 kl.20:01

Huff nei, jeg har ikke det, men fyyy så utrolig søøøt!!
De er utrolig snille og lydige hunder. Dersom de får riktig oppdragelse og behandling så klart! De er ypperlige med små barn, men kan bli litt brultne slik som andre hunder. Jeg har bare positivt å si om de. Det er jo litt lyd i dem da.

Susanne ♥

20.12.2013 kl.20:21

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig fredag videre <3

Kristin

20.12.2013 kl.20:23

Har hatt staff i mange år. er en rase jeg anbefaler til både erfarene og førstegangs hund :) Viktig som alle raser at de blir sosialisert i tidlig alder med både mennesker og dyr. De blir kaldt Nannydog og det er ingen tvil om hvorfor. De elsker barn,har ikke møtt en Staff som ikke liker barn/mennesker. De kan være "tøffe" i lek :) Dvs:det ser verre ut enn det er når speiselt to av samme rase leker sammen,de kan virke brutale men er bare lek. Ikke alle hunder som syns det er greit. De er kjærlige,snille og ekstremt trofaste <3

Anbefaler deg denne rasen,både om du er alene eller har/skal ha familie ;) Bare få den fra særiøs oppdretter! og desverre er hudproblemer blitt ett "vanlig" problem på staffen :(

Lykke til !

Marlen

20.12.2013 kl.21:21

Super hund som passer alle. Trenger en del hodetrimm pga. Litt mye i hode! Hihi. Super hun det er lett og forme. Fin familie hund og helt nydelig ❤

Joachim

20.12.2013 kl.22:12

Dette er en gammel rase med ukuelig mot og fast vilje. Den er intelligent og hengiven, spesielt overfor barn. Den blir da også kalt for "nanny-dog". Den er freidig, fryktløs og pålitelig. Kjærlig overfor familien sin, og også overfor fremmede. Litt historie: Rasen ble utviklet i Staffordshire i England på 1800-tallet. Rasen oppstod ved krysning av rasende, muskeløse hunder som ble brukt i oksekamper ("bull biters") og smidige, livlige lokale terriere. Dette er en sterk og bestemt hund som trenger en erfaren eier og god lydighet. STB er en dårlig vakthund og de fleste av dem liker ikke vann. Vis aktsomhet sammen med andre hunder.

Elise

21.12.2013 kl.17:37

Hunderasen min er dvergschnauzer. Hunden min er superkosete og ikke så bråkete. Hun er helt svart. Elsker denne hunderasen!

Ida

26.12.2013 kl.01:52

Åh, vi har en staffis på 13 uker, og han er heeelt fantastisk <3 Er så glad vi har han, for han er så skjønn, klønete, rar og kosete! Han er lillebroren til min chihuahua på 4 mnd, og de har blitt skikkelig bestekompisser! :-) *smelt*

Linn Elisabeth

26.12.2013 kl.02:24

Ida: Åååå så koselig å høre <3 Han er en solstråle som stråler opp livet på alle måter <3 Kjekt å høre om andre staffe valper :))) Stor klem :)

Linn Therese

27.12.2013 kl.01:14

Vil bare informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Jeg har selv vært der, og forteller om dette i videoen. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

Videoen finner du i url-feltet ( klikk på navnet mitt over her^ )

Durr

27.12.2013 kl.01:33

De er søte og kan bli veldig lydige;) det eneste du må gjøre er å sørge for at den får gå tur 2-3 ganger daglig , riktig mengde mat hver dag, og følge tidene oppretteren har sagt. Du må passe på at de har nok vann hele tida, og at den ikke blir for mye alene, fordi da kan den bli fortere sinns. Dem må læres i ganske tidlig alder, så de kan det de skal sånn at den blir lydig. Dette var noen tips fra meg :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits