Elsker Peace cardiganen min!!

Aloha :)

Til de av dere som bor i Stavanger eller Sandnes, har det åpnet en ny klesbutikk vegg i vegg med Papillon frisør, på Bikubå senteret.

Papillon Boutique heter den, og der har de lekre kjoler & plagg kan dere tro!! Selv er jeg veldig fornøyd med følgende antrekk derifra:

Cardigan med Peace tegn

Loosefit bukse med sølv detaljer

Styling hår : Papillon Frisør

Bikubå senteret er ellers et Velvære senter hvor du finner mange aktører som pleier & steller deg. Alt ifra Athenaklinikken, Lash Perfect, Nelly's Nails osv for å nevne noen.

Stikk innom & sjekk det ut da vel :)

Peace & love peeps!

2 kommentarer

15.01.2015 kl.08:59

💋💋👍👍😘😘👌👌

Kjekt senter, kjekke ansatte og du ser smashing utsom alltid.. Pappillon er best og klæra de tar inn fknner en alltid Noe kjekt og passende.. Har fått mye skryt av ett allsidig antrekk derfra som er en favoritt !

Linn Elisabeth

16.01.2015 kl.00:58

Anonym: Så kjekt da :) Ja de er helt fantastiske !! :)))

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits