Charms Of Norway - Stavanger kolleksjon in stainless steel!

Beautiful people!!

Nytt år - nye muligheter!! Jeg er i seget om dagen & blåser støvet av tastaturet med et lekent smil om munnen - endelig back in buisness!!!!

Siden sist har det skjedd så ufattelig mye, kommer med løpende oppdateringer men vil gjerne nevne en av tingene: Jeg har begynt som konsulent for Charms Of Norway.Her har dere "Stavanger kolleksjonen" (stainless steel) i sølv, den finnes også i rosé/sort. Gå inn på Charms Of Norway nettsiden vår for å se kolleksjonen i sin helhet.

Dere kan også følge oss på Facebook for konkurranser & info / tips, HER er vår offisielle nettside og HER (trykk på linken) finner dere min Stavanger / Sandnes og omegn side.
Tok et par bilder for å vise dere størrelse etc. Ikke så enkelt å se på bildene av smykkene nemlig :)

"Diamanter er en jentes beste venn" er det et ordtak som heter. Vi mener at smykker generelt ikke kan erstatte vennskap og viktigheten med det å ha mennesker rundt seg, men smykker kan være med på å føle oss litt bedre, sette siste hånd på antrekket eller gi seg selv eller andre en liten oppmerksomhet i hverdagen.

Gjennom Charms of Norway får du anledning til faktisk å både være sammen med venninnegjengen samtidig som du kan oppleve smykker av høy kvalitet til en fordelaktig pris. En kveld hvor dere samles til en uformell prat hvor dere og smykkene står i fokus.
Ta kontakt med meg på linn@charmsofnorway.com dersom du er interessert i å vite mer, booke home party, ønsker aktører til messer / visninger osv.

Ønsker dere en fortsatt fin uke & ikke nøl med å kontakte meg dersom dere har noen spørsmål.

// Stort smil fra Linn

P.S. Shine bright like a diamond ladies <3

2 kommentarer

Sofie Inuk Edelfelt

05.03.2015 kl.21:07

Så fine :)

Linn Elisabeth

05.03.2015 kl.21:09

Sofie Inuk Edelfelt: Takk :) Ja helt enig :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits