Pulsstep & MRL Styrke timer, kjempekjekk dag på jobb!

Howdy folks!!! (Herlig, she's gone Texas.. Red.Anm. ;)

How is life? Tirsdag har det rukket å bli, hvor blir alle disse dagene av egentlig? (Retorisk spm..;) Et godt tegn er det iallefall når man opplever at tiden fyker avgårde!!

Idag hadde jeg Pulsstep & MRL (mage, rumpe, lår) Styrke timer på Arena Treningssenter, avdeling Stadionparken. Er så utrolig kjekt å være tilbake for fullt med timene mine igjen _/\_

Å hele tiden være på jakt etter musikk & sanger til klassene, lage koregrafi & sette sammen til treningstimene - det er så utrolig kjekt at jeg føler ikke det er en jobb, men noe jeg virkelig elsker å drive med og jeg er så GLAD for å være hoppende tilbake i salen !!! :))))

Kveldsmat & seng next ..

Ønsker dere en fortsatt fin fin uke!

*** Blåser smil uti cyberspace ***

4 kommentarer

Silje S. Lopez

06.05.2015 kl.01:20

så utrolig flink du er : )) du er forresten veldig fin og :)

Linn Elisabeth

06.05.2015 kl.10:20

Silje S. Lopez: Hehe takk søte du :) Ha en fin uke videre :))

Tine Fiskaa Håvak

06.05.2015 kl.15:55

Å jobbe med trening virker som en veldig givende og morsom jobb :) Er inne på tanken om jeg kunne tenke meg det samme. Må en ta en type utdannelse for å holde gruppetimer?

Linn Elisabeth

15.06.2015 kl.20:10

Tine Fiskaa Håvak: Hei, beklager jeg ikke har svart før - så denne først nå :)

Ja, alle treningssentre har forskjellige utdannelser utifra hvilke konsept osv de tilbyr, ta kontakt med et senter nær deg for å høre mer om hva de ønsker dersom du er interessert? Lykke til og god sommer :)

Skriv en ny kommentar

Hei, du er nå kommet til bloggen
til Linn Elisabeth

Jeg er en energisk jente med mange jern i ilden og er lidenskapelig opptatt av både trening, musikk/dans/drama, å instruere gruppetreningstimer, mote og interiør.

Jeg har gjort mye forskjellig kjekt opp gjennom årene som fashion modell, vært finalist i Miss Brun og Blid i 2010, vant og ble B-YOUNG's jubileums
-modell 2011. I sommer så du meg på TV Vest's "Badepatruljen".

Jeg har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2005 og instruert i Les Mills Konseptene: Body Combat, Body Jam & Body Step. Nå starter jeg med POWERSTRIP - ett helt nytt konsept innen dans som bl.a. dagbladets utsendte gav terningkast 5. Spennende!!

Har også jobbet som Musical Instruktør Bente & Oli's : Norges Showskole, for barn og ungdom.

Ellers er jeg mor til en sønn på snart 11 år & nyter masse tid med både ham og den fantastiske storfamilien min og venner.

Håper du finner noe du kan ha glede av! Kontakt meg ved å sende mail til Linnewp@hotmail.com

Kategorier

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv
Online Users Norske blogger
Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits